Λάκης Λαζόπουλος: Το μυστικό ραντεβού στο γραφείο του Σαββίδη και ο απαράβατος όρος στο συμβόλαιο!

featured image
Πρεμιέρα είχαμε χθες για το Λάκη Λαζόπουλο, στην τηλεόραση του Open. Τα νούμερα που θα σας παρουσιάσουμε είναι εξαιρετικά καλά για το open, τον Λάκη Λαζόπουλο και το Τσαντίρι του, αλλά είναι πολύ μακριά από τα νούμερα που έκανε ο Λάκης τις χρονιές που ήταν στον alpha.

[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Ωστόσο, ο Ιβάν Σαββίδης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda's blog είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τον Λάκη! Εξάλλου ο ίδιος, του είχε προσφέρει κυριολεκτικά γη και ύδωρ προκειμένου να τον κλείσει για το νέο του κανάλι! Έτσι λοιπόν, ο δαιμόνιος Ιβάν εκτός του ποσού μαμούθ που του είχε δώσει είχε βάλει και μια ρήτρα μπόνους που μόνο οι δυο τους ήξεραν! Πιο συγκεκριμένα, ο Ιβάν στα ψιλά γράμματα τόνιζε πως αν η τηλεθέαση του Λάκη είναι υψηλότερη από το μέσο όρο του καναλιού θα λάβει εξτρά χρήματα! Ο Λάκης ωστόσο, δεν πήγε στο Open για τα λεφτά και κρατήστε αυτό που σας λέω! Ο Λάκης, μετά τον Alpha, ήθελε να πάει σε ένα κανάλι, όπου θα έχει ΠΛΗΡΗ ελευθερίου λόγου! Για αυτό άλλωστε, ο Λάκης δεν πήγε στον ΣΚΑΙ αν και τα χρήματα ήταν σχεδόν ίδια. Το συμβόλαιό του στο Open, πρέπει να αναφέρουμε ότι του εξασφαλίζει ελευθεροστομία! Κοινώς, μπορεί να λέει ό, τι θέλει χωρίς περιορισμούς! Προτίμησε κοινώς να πάει σε ένα μικρότερο και νεοσύστατο παρά να θυσιάσει τα προσωπικά του πιστεύω! Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι το Τσαντίρι του έχει δείξει ότι στέκεται παντώς καιρού και όπου και να πάει έχει πιστό κοινό που το ακολουθεί!

Τηλεθέαση 12/3: Ποια προγράμματα έστειλε στον... θάνατο ο Λάκης Λαζόπουλος;

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα το Youweekly.gr, σας φέρνει πρώτο τα νούμερα τηλεθέασης του δυναμικού κοινού, για να έχετε μια εικόνα, για το τι παρακολούθησαν χθες οι τηλεθεατές για την ψυχαγωγία και την ενημέρωσή τους. Ποιους παρουσιαστές επιβράβευσαν και ποιους έστειλαν στα τάρταρα της... τηλεθέασης;
Prime time: AΝΤ1: Πέτα τη φριτέζα 14,4 ALPHA: Έλα στη θέση μου, 19,5 ALPHA: Τατουάζ, 16,8 ΣΚΑΙ: Survivor, 13,4 ALPHA: To Σόι σου, 13,3 STAR: Master Chef 3, 26,4 OPEN: Ο πρίγκιπας της φωτιάς, 5,2 OPEN: Passenger, Πρίαμος, 6,9 OPEN: Αλ τσαντίρι news 12,6 O Λάκης Λαζόπουλος, πήρε το τηλεοπτικό κοινό από το "Τατουάζ", το οποίο έκανε μόνο 16,8%, αλλά και από το "Σόι σου", που σημείωσε 13,3%, κάνοντας έτσι 12,6% για το "Αλ τσαντίρι news" και 9,1% για το "Αλ Σιχτίρ".

Τι νούμερα έκανε ο Αργυρός καλεσμένος στον Λάκη Λαζόπουλο στο "Αλ Σιχτίρ";

Prime time: AΝΤ1: Πέτα τη φριτέζα 14,4 ALPHA: Έλα στη θέση μου, 19,5 ALPHA: Τατουάζ, 16,8 ΣΚΑΙ: Survivor, 13,4 ALPHA: To Σόι σου, 13,3 STAR: Master Chef 3, 26,4 OPEN: Ο πρίγκιπας της φωτιάς, 5,2 OPEN: Passenger, Πρίαμος, 6,9 OPEN: Αλ τσαντίρι news 12,6 OPEN: Αλ σιχτίρ, 9,1 Ο Λάκης Λαζόπουλος, με καλεσμένο τον Κωνσταντίνο Αργυρό, έκανε 9,1% σε ποσοστά τηλεθέασης, στο "Αλ Σιχτίρ". Πιο συγκεκριμένα, δείτε τα τέταρτα αναλυτικά... 11,8 9,2 8,2 7,1 [/expander_maker]
Από το Blogger.