Περιζήτητος ο Ματέο Γκαρσία

featured image

Ο Αργεντίνος ακραίος επιθετικός Ματέο Γκαρσία αρέσει ιδιαίτερα σε αρκετές ομάδες στην Ελλάδα (φυσικά στις περισσότερες μεγάλες) αλλά και στην Ευρώπη με βάση και την φετινή του χρονιά στον Άρη. Ο 22χρονος ακραίος επιθετικός έχει φέτος 27 ματς με 9 γκολ και 1 ασίστ.

Μία από τις ομάδες στις οποίες αρέσει είναι και ο Ολυμπιακός. Ο Γκαρσία ως γνωστόν ανήκει κατά 80% στην Λας Πάλμας, που είχε δώσει 400.000 ευρώ στην Ινστιτούτο για αυτό το ποσοστό, και κατά 20% στην Ινστιτούτο, ενώ υπάρχει φυσικά και σχετική ρήτρα (σ.σ. που δεν είναι τόσο χαμηλή).

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Τι έχει γίνει από τότε; Ο Άρης έχει κάνει όχι απλά σχετική προσέγγιση αλλά έχει στείλει και έγγραφη πρόταση. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Ισπανία είναι ο μόνος ελληνικός σύλλογος που έχει στείλει γραπτά πρόταση. Από την Ελλάδα υπάρχει και ο Ολυμπιακός που έχει κάνει μία προσέγγιση - σχετική κουβέντα καθώς και ακόμα μία μεγάλη ελληνική ομάδα. Η Λας Πάλμας έχει στα χέρια της και μία πρόταση από ομάδα στο Βέλγιο και όλα τα δεδομένα θα αξιολογηθούν μέσα στον Απρίλιο που χαρακτηρίζεται ως κρίσιμος μήνας!

Στο πλάνο των ανθρώπων της Λας Πάλμας είναι η επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Ματέο Γκαρσία που εκπνέει το 2020 και μετά η λήψη της απόφασης για το μέλλον του. Πάντως υπάρχει στα... σκαριά και πλάνο για ταξίδι επιτελικού στελέχους της στην Ελλάδα στο προσεχές διάστημα.

Πηγή: gazzetta.gr

Από το Blogger.