Όλες οι αποφάσεις για τη «Νέα Τούμπα»

featured image

Οι καθοριστικές αποφάσεις που πάρθηκαν από την κοινή Ομάδας Εργασίας για τη «Νέα Τούμπα» στην τελευταία συνεδρίασή της και τα επόμενα βήματα για το ξεκίνημα του έργου. Σε γοργούς ρυθμούς προχωράει η κοινή Ομάδας Εργασίας τις διαδικασίες γύρω από όλα τα γραφειοκρατικά ζητήματα που αφορούν το έργο της κατασκευής του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, ενημέρωσε για όλα όσα συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής:

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

«Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (20.03) η δεύτερη συνεδρίαση της κοινής Ομάδας Εργασίας μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και των φορέων για την πορεία υλοποίησης του νέου γηπέδου του Δικεφάλου.

Στην συνεδρίαση της ομάδας συμμετείχαν και οι εκπρόσωποι της ομάδας μελέτης με επικεφαλής τον Αρχιτέκτονα Πολεοδόμο, κ. Δούμα.

Στη συνάντηση οριστικοποιήθηκε, μετά την επεξεργασία των δεδομένων το προηγούμενο διάστημα, το όριο του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου και των παρεμβάσεων που απαιτούνται, το οποίο θα τεθεί προς έγκριση στα συμβούλια των φορέων (Δήμος Θεσσαλονίκης και Περιφέρειας) το αμέσως επόμενο διάστημα.

Η έγκριση της πρότασης του ΕΧΣ από τα αρμόδια Συμβούλια αποτελεί σημαντικό βήμα για την προέγκρισή του από την αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

Με την λήψη της προέγκρισης ανοίγει ο δρόμος για την ολοκλήρωση του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου και των υπόλοιπων αναγκαίων αρχιτεκτονικών  μελετών».

Πηγή: gazzetta.gr

Από το Blogger.