Η Κάρα Ντελεβίν αποκαλύπτει ότι είναι «υποτακτική με τους άντρες και επιθετική με τις γυναίκες»

featured image

Το μοντέλο και ηθοποιός Κάρα Ντελεβίν δεν διστάζει να μιλήσει ανοικτά για ζητήματα σεξουαλικής υφής ακόμα και αν αυτά αφορούν πολύ προσωπικά στοιχεία των δικών της προτιμήσεων.

Σε μια ιδιαίτερα ειλικρινή συζήτηση σχετικά με το σεξ που έκανε στο podcast «What"s The Tee» την Τετάρτη, το μοντέλο εξήγησε γιατί προτιμάει να πηγαίνει στο κρεβάτι με σεμνότυφους ανθρώπους, ενώ δήλωσε ότι προτιμάει να προσφέρει παρά να λαμβάνει απόλαυση.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

«Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι οι οποίοι είναι πολύ σέξι και φλερτάρουν μαζί σου, αλλά όταν κάνεις σεξ μαζί τους είναι χάλια», σχολίασε. Ενώ εξήγησε γιατί της αρέσουν οι σεμνοί άνθρωποι: «Μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι καθωσπρέπει, γιατί όταν μπαίνουν στην κρεβατοκάμαρα λες “ώπα τι έγινε;” είναι μια ολόκληρη μεταμόρφωση».

Η Κάρα Ντελεβίν έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ότι είναι bisexual ενώ τώρα αναφέρθηκε και το πώς στέκεται η ίδια κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, ανάλογα πάντα τον παρτενέρ της.

«Ως άνθρωπος είμαι γενικώς πολύ καλή στο να δίνω αγάπη και όχι στο να τη λαμβάνω, και είμαι κάπως έτσι και στο κρεβάτι. Υπάρχει ένα μέρος του στο οποίο μου είναι δύσκολο να λάβω απόλαυση. Οπότε απλώς προτιμώ να δίνω». Ωστόσο εξήγησε ότι η συμπεριφορά της αλλάζει αναλόγως με το φύλο του ερωτικού παρτενέρ της.

«Είμαι πάντα πολύ υποτακτική με τους άντρες, ενώ με τις γυναίκες είμαι το αντίθετο», είπε. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Κάρα ΝΤελεβίν αποκάλυψε επίσης ότι έκανε πρώτη φορά sex όταν ήταν 18 κι ενώ πάντα το απολάμβανε.

Από το Blogger.