Νότης Σφακιανάκης: Η απάντηση κόλαφος για τον καυγά με την Πάολα!

featured imageΡαγδαίες οι εξελίξεις στον καυγά μεταξύ του Νότη Σφακιανάκη και της Πάολα! Μέχρι στιγμής είχε ακουστεί μόνο η πλευρά της τραγουδίστρια αλλά τώρα, λίγο 24ωρα μετά την αποκάλυψη όλου αυτού, ο τραγουδιστής σπάει την σιωπή του και αποκαλύπτει πως έγιναν τα πράγματα από την δική του πλευρά.
[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Συγκεκριμένα, άτομο από το φιλικό και πολύ κοντινό περιβάλλον του τραγουδιστή παρουσίασε τα πράγματα εντελώς διαφορετικά από την εκδοχή της Πάολα αναφέροντας πως δεν υπήρξε καυγάς και πως ο Νότης όμορφα και με ηρεμία προσπάθησε να πει στην Πάολα πως ενοχλείται από τα πάρτι που κάνει στο καμαρίνι της ενώ αυτός προσπαθεί να κοιμηθεί. Τέλος, τονίστηκε πως η τραγουδίστρια έδειξε εντελώς αντιεπαγγελματική συμπεριφορά όταν την τελευταία της ημέρα στην πίστα διέκοψε το πρόγραμμά της κι αντί να τελειώσει την προκαθορισμένη ώρα - δηλαδή 3 το πρωί - κατέβηκε με δική της πρωτοβουλία στις 2:00. Δείτε όσα ακριβώς αναφέρθηκαν με κάθε λεπτομέρεια στο παρακάτω βίντεο:
Νότης Σφακιανάκης: Η επόμενη κίνηση μετά τον άγριο καυγά με την Πάολα! Δύο βδομάδες πριν ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις της Πάολα στο Γκάζι Live, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως θα σταματήσει από το σχήμα. Όπως, εξηγεί η ίδια μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram η συμπεριφορά του Νότη Σφακιανάκη ήταν αυτή που δεν της επέτρεψε να συνεχίσει. «Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο, τη συμπεριφορά και τις “ιδιοτροπίες” του κυρίου Σφακιανάκη», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η κορυφαία λαϊκή καλλιτέχνιδα της γενιάς της. Δύο βδομάδες πριν ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις της Πάολα στο Γκάζι Live, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως θα σταματήσει από το σχήμα. Όπως, εξηγεί η ίδια μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram η συμπεριφορά του Νότη Σφακιανάκη ήταν αυτή που δεν της επέτρεψε να συνεχίσει. «Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο, τη συμπεριφορά και τις “ιδιοτροπίες” του κυρίου Σφακιανάκη», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η κορυφαία λαϊκή καλλιτέχνιδα της γενιάς της. [/expander_maker]
Από το Blogger.