«Δεν μπορείς να λες να κάψουν το πούλμαν του Ολυμπιακού και μετά να ζητάς προεδρία»

featured image

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Super League μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, με τον Κώστα Καραπαπά να αναφέρεται σε ισχυρισμούς του Μάκη Γκαγκάτση για το ματς των δύο ομάδων στην Τούμπα.

«Δεν μπορείς να λες να κάψουν το πούλμαν του Ολυμπιακού και μετά να ζητάς προεδρία», είπε -μεταξύ άλλων- ο Καραπαπάς στον Γκαγκάτση. Ο διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ του επισήμανε επίσης ότι δεν γίνεται να μην αφήνει τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού να μπει στο γήπεδο της Τούμπας και μετά να επιχειρεί να λειτουργήσει ενωτικά. «Πέρσι μας έλεγες ότι δεν θα φτάσει το πούλμαν μας στο αεροδρόμιο, τώρα θες να κάνεις τον πρόεδρο;», επισήμανε.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Ο Κώστας Καραπαπάς έθιξε και το ζήτημα του Βασίλη Γκαγκάτση, καθώς και διαρροών από την πλευρά του ΠΑΟΚ, ενώ ανέφερε ακόμη -ανάμεσα στα άλλα: «Στείλε ψεύτικους διαλόγους, όπως πέρσι, για να κάνεις τον μάγκα στη Θεσσαλονίκη. Εδώ δεν είναι οι αστυνομικοί υπάλληλοί σου, όπως στη Θεσσαλονίκη, που έστησες όσα έστησες πριν τον αγώνα. Κάνε, λοιπόν, μήνυση και πάμε αφού τρέμεις. Έστησες ολόκληρο σκηνικό στο γήπεδο για να μην αφήσεις τον ηγέτη του Ολυμπιακού να μπει. Έστησες ολόκληρο τσίρκο».

Πηγή: gazzetta.gr

Από το Blogger.