Η νέα «Μις Ρωσία» είναι καλλονή και με καλλιτεχνικές ανησυχίες

featured image

Είναι μόλις 20 χρόνων και από το βράδυ του Σαββάτου είναι η νέα «Μις Ρωσία». Το πανέμορφο μοντέλο από την πόλη Αζόφ, στη νότια περιοχή Ρόστοφ-ον Ντον κατέκτησε τον πρώτο τίτλο ομορφιάς ανάμεσα σε 50 κοπέλες, στα Καλλιστεία της Ρωσίας, που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο.

Η Αλίνα Σάνκο κέρδισε τις εντυπώσεις με την ομορφιά της, ενώ οι καλλιτεχνικές της αναζητήσεις είναι ένα επιπλέον προσόν της. Άλλωστε, το 20χρονο μοντέλο δηλώνει ερασιτέχνης ζωγράφος και όπως δήλωσε, σκοπεύει σύντομα να πραγματοποιήσει μια προσωπική έκθεση.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

Αλλά τα σχέδια της δε σταματούν εδώ, καθώς μετά τα Καλλιστεία θέλει να ταξιδέψει στον κόσμο και να κάνει φιλανθρωπικό έργο, ενώ στο μέλλον θα ήθελε να γράψει και τα δικά της ποιήματα, μιας και της αρέσει πολύ η ποίηση.

«Δεν περίμενα η νικήτρια να είμαι εγώ και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Νόμιζα ότι κάτι πρέπει να είχα ακούσει. Έχω ακόμα μια πολύ μπερδεμένη ιδέα για το τι συμβαίνει και είμαι απίστευτα ευτυχισμένη», δήλωσε μεταξύ άλλων, η Αλίνα Σάνκο, μετά τη μεγάλη νίκη της.

Εκτός των άλλων είναι ιδιαίτερα δραστήρια και στα social media και στο λογαριασμό της στο Instagram συνηθίζει να ανεβάζει φωτογραφίες, που μαρτυρούν τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες.

Από το Blogger.