Αυγενάκης: Εμείς «δεν τελειώνουμε κανέναν», πάμε μπροστά για όλους τους Έλληνες

featured image

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας, ένας λαϊκιστής πολιτικός, έχει βαθιά εξαπατήσει τους πολίτες. Έταξε τα πάντα, έδωσε 2 και πήρε πίσω 10 και δηλώνει ότι πρέπει να είμαστε και χαρούμενοι», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γραμματέας της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης κατά τη συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104.6.

Ο κ. Αυγενάκης μίλησε για τις προσδοκίες που έχει το κόμμα του από τις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις αλλά και το πώς θα λειτουργήσει η Νέα Δημοκρατία μετά από αυτές.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

«Επιδιώκουμε η ΝΔ να είναι μια αυτοδύναμη κυβέρνηση, έτσι ώστε την επόμενη μέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ξεκινήσει αμέσως τη διαδικασία ανόρθωσης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει μάχη για αυτό, εκσυγχρονίζει το κόμμα, ένα κόμμα 44 ετών, με πολλές ιδιομορφίες, ανοίγει πόρτες, και προχωρά μπροστά, με μετρημένες κουβέντες, για να επανέλθει η σχέση αξιοπιστίας μεταξύ πολιτικών και πολιτών» τόνισε ο κ. Αυγενάκης.

Όσο για τις συνεργασίες που ίσως χρειαστεί να συνάψει η ΝΔ, ο βουλευτής ανέφερε: «Δεν υπάρχουν περιθώρια σύγκλισης με όσους επί τόσα χρόνια στήριξαν και στηρίζουν τις καταστροφικές πολιτικές αυτής της εξαιρετικά επικίνδυνης κυβέρνησης. Σε όσους συνέβαλαν στον τραυματισμό των θεσμών, της ίδιας της δημοκρατίας, στην παρακμή, στις εθνικές ήττες, βλέπε συμφωνία των Πρεσπών».

«Η Νέα Δημοκρατία επικοινωνεί με τους πολίτες και χτίζει σχέσεις έντιμες με ενεργά κύτταρα της ελληνικής κοινωνίας» συνέχισε ο κ. Αυγενάκης. «Κανείς βέβαια δεν μας εμποδίζει να απευθυνθούμε σε πολίτες που είτε εμπιστεύθηκαν Τσίπρα, Καμμένο, είτε απείχαν, και τους λέμε καταλαβαίνουμε το λάθος, πάμε τώρα μπροστά και δουλεύουμε για όλους τους Έλληνες ανεξαρτήτως. Εμείς "δεν τελειώνουμε κανέναν", πάμε μπροστά για όλους τους Έλληνες. Η ΝΔ θέλει τους πολίτες που συνειδητοποιούν ότι δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις, βλέπουν την κρισιμότητα της στιγμής αυτής και των εκλογών, αγκαλιάζουν το όραμα μας και συντάσσονται με τη στάση και θέση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας μίλησε και για το οικονομικό «όραμα» του κόμματος, ασκώντας παράλληλα κριτική στην πολιτική της κυβέρνησης:

«Στην επίσκεψη μας  σήμερα στην COSCO, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε για ακόμα μια φορά ότι είμαστε υπέρ των επενδύσεων με ξεκάθαρους όρους, και με κανόνες που βεβαίως θα τηρούνται, γι’ αυτό το λόγο, και την επόμενη περίοδο που θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, πάντα σεβόμενος το Σύνταγμα της χώρας μας, ώστε μικρές οι μεγάλες ταλαιπωρίες λόγω γραφειοκρατίας να πάψουν να υπάρχουν, και να τρέξουν οι επενδύσεις, μιας και τώρα χιλιάδες θέσεις εργασίας παραμένουν ανενεργές εξαιτίας διαφόρων που δεν πιστεύουν στην ανάπτυξη, δεν πιστεύουν στον ιδιωτικό τομέα, δεν πιστεύουν στις επενδύσεις».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Από το Blogger.