Διαρροή! Δείτε ποιος παίκτης αποχωρεί απο το survivor

featured imageSurvivor spoiler αποχώρηση: Ποιος είναι ο παίκτης που μόλις αποχώρησε από το Survivor και θα το δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης; Πρώτοι στο Athensmagazine.gr είχατε μάθει από το πρωί του Σαββάτου ότι οι Μαύροι θα κερδίσουν την ασυλία και πως δύο Έλληνες παίκτες από την άσπρη ομάδα θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!
[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Στον τάκο βρέθηκαν ο Τόνι, ο οποίος ψηφίστηκε από τους Έλληνες παίκτες και ο Κυριάκος, ο οποίος ψηφίστηκε από τους αντίστοιχους Τούρκους! Οι δύο παίκτες, αμέσως μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου, τέθηκαν στην ψηφοφορία του κοινού και εκείνος που συγκέντρωσε τις πιο λίγες θετικές ψήφους αποχωρεί από το Survivor Ελλάδα Τουρκία!

Ποιος είναι αυτός; ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ!

Survivor spoiler αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης φεύγει! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Athensmagazine.gr, επιτέλους ο Τόνι αποχωρεί! Ο Κυριάκος κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετές περισσότερες ψήφους από τον Τόνι και ο τελευταίος φεύγει από το ριάλιτι υπό την ανακούφιση πολλών συμπαικτών και αντιπάλων του! Survivor spoiler αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης φεύγει! Πάντως αξίζει να τονίσουμε πως ο Τόνι αποχωρεί γεμάτος από το Survivor καθώς είναι και ο πρώτος παίκτης που κατάφερε να κερδίσει το αυτοκίνητο! Καθόλου άσχημα λοιπόν! Survivor Ελλάδα Τουρκία: Τι αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης για την ένωση; Αποκαλύψεις για το party της ένωσης στο Survivor έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης. [/expander_maker]
Από το Blogger.