Τσακαλώτος σε Μητσοτάκη: Ευχαριστώ για τα καλά του λόγια

featured image

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος απάντησε μέσω Twitter σε όσα είπε στη διακαναλική του συνέντευξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Ευχαριστώ τον κ. Μητσοτάκη για τα καλά του λόγια. Όπως είχε πει τον 19ο αιώνα ο Αυστριακός πρωθυπουργός, πρίγκιπας του Schwarzenberg, θα τον καταπλήξω με το μέγεθος της αχαριστίας μου» έγραψε.

Ευχαριστώ τον κ. Μητσοτάκη για τα καλά του λόγια. ​​Όπως είχε πει τον 19ο αιώνα ο Αυστριακός πρωθυπουργός, πρίγκηπας ​του Schwarzenberg, θα τον καταπλ​ήξω με το μέγεθος της αχαριστίας μου​.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

— Ευκλείδης Τσακαλώτος | Euclid Tsakalotos (@tsakalotos) 12 Μαΐου 2019

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ είχε πει: «Με τον κ. Τσακαλώτο μπορώ να κάνω μια ουσιαστική πολιτική αντιπαράθεση. Διαφωνούμε σε πάρα πολλά. Είναι ένας μαρξιστής οικονομολόγος, ένας άνθρωπος όμως που έχει αρχή, μέση και τέλος όταν μιλάει. Κρατάει το επίπεδο της αντιπαράθεσης εκεί που πρέπει να είναι στη Βουλή» είπε.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στο χιούμορ του κ. Τσακαλώτου. «Έχει και ένα έτσι ιδιαίτερο χιούμορ. Άσχετα αν μερικές φορές τα αστεία του είναι σαν να έχουν βγει από το ψυγείο. Αυτό εν πάση περιπτώσει το παραγνωρίζω λέγοντας σας ότι με τον κ. Τσακαλώτο μπορώ να συζητήσω πολιτικά και ιδεολογικά».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Από το Blogger.