Νεφελούδης για εργαζόμενους Χαλυβουργικής: Αγώνας ενάντια στην αναλγησία μιας εκ των πλουσιότερων οικογενειών

featured image

Σε γραπτή δήλωση για τη Χαλυβουργική προχώρησε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή του «στον αγώνα για ζωή και δουλειά, για αξιοπρέπεια και αμοιβή των εργαζομένων της Χαλυβουργικής».

«Είναι ένας αγώνας ενάντια στην αναλγησία μιας από τις πλουσιότερες οικογένειες της Ελλάδας, αυτής του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, που νομίζει ότι οι εργαζόμενοι, οι οικογένειές τους, οι ψυχές τους, είναι κάτι σαν τα πάγια στοιχεία της επιχείρησης που μπορεί, άμα παλιώσουν, να τα πετάξεις. Αυτή είναι η Δεξιά. Αυτή είναι η ακραία νεοφιλελεύθερη αντίληψη που άρχισε να βγάζει ξανά δόντια» επισημαίνει ο κ. Νεφελούδης.

«Το υπουργείο Εργασίας, διαχρονικά επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, έχει στηρίξει τους εργαζόμενους και θα συνεχίσει πολύ παραπάνω. Θα προσπαθήσει δε να τους απελευθερώσει από την ομηρία του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου με την ένταξή τους στο πρόγραμμα για τους εγκλωβισμένους, που έχει ήδη ανακοινωθεί. Είμαστε μαζί τους πάντα και σε κάθε νέα πρωτοβουλία» τόνισε ο κ. Νεφελούδης στη γραπτή δήλωσή του.

Από το Blogger.