Ο Δον Ζουαν του Περισσού - Ο Κουτσούμπας έβγαλε φωτό με Λέχου και Βανδή

featured imageΓια το 2 στα 2 (ή και 3 στα 3 ή ακόμη και 4 στα 4) φαίνεται πως πηγαίνει μέσα σε μία βδομάδα ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις στην εκδήλωση της ΚΕ της επιτροπής του κόμματος τη Δευτέρα, όταν φωτογραφήθηκε με την Κατερίνα Στικούδη. Η ράπερ της καρδιάς μας είχε επισκεφθεί τα headquarters του ΚΚΕ για μια εκδήλωση και φυσικά δεν πέταξε την ευκαιρία για ένα σύντομο photoshooting με τον γραμματέα.
[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Ακόμα κι αν η Στικούδη ικανοποιήθηκε με τη δημοσιότητα που έλαβε, ο Δημήτρης Κουτσούμπας φαίνεται πως δεν έχει σκοπό να σταματήσει ακόμη. Στο χτεσινό χτύπημα του μάλιστα ο τόπος δεν ήταν τα κεντρικά του κόμματος, αλλά το ανακαινισμένο ιστορικό θέατρο «Άλσος» στο Πεδίον του Άρεως. Πιο συγκεκριμένα, ο γραμματέας του ΚΚΕ παραβρέθηκε εκεί για την πρεμιέρα του μιούζικαλ «Το δικό μας σινεμά» σε σενάριο Ρέππα – Παπαθανασίου και με χορογραφία από τον Φωκά Ευαγγελινό. Και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να τα πει με το fabulous cast του μιούζικαλ, αν και είναι εξίσου πιθανόν να ήταν το καστ αυτό που δεν έχασε την ευκαιρία. Αναλυτικά δηλαδή, οι εξής:
«Σπύρος Παπαδόπουλος, Δέσποινα Βανδή, Παύλος Χαϊκάλης, Κώστας Κόκλας, Κατερίνα Λέχου, Μέμος Μπεγνής, Γιώργος Χρανιώτης, Σύλβια Δελικούρα, Παρθένα Χοροζίδου, Ευγενία Σαμαρά, Μαριλού Κατσαφάδου, Μαριαλένα Ροζάκη, Γιώργος Τσούρμας, Γιάννης Ρούσος, Δημήτρης Γαλάνης και σε ξεχωριστούς ρόλους η Πηνελόπη Πιτσούλη, η Ελένη Γερασιμίδου και ο Γιώργος Κωνσταντίνου.»
Όπως καταλαβαίνετε, έπαιξαν φώτος. Καταρχάς με την αιώνια ντίβα Δέσποινα Βανδή: Πρόκειται για μια τέτοια φάση, κοινώς: Με την Κατερίνα Λέχου, παρότι (μάλλον) δεν είναι το ταίρι της: Όμως ο γραμματέας του ΚΚΕ φωτογραφήθηκε με όλους, για να μη λέτε: Τι να κάνουμε όμως τώρα Σπύρο Παπαδόπουλε, όλες Κουτσούμπα φαίνεται να θέλουν:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=lU6MeipebjE
  [/expander_maker]
Από το Blogger.