Αυγενάκης: Οι προσπάθειες της κυβέρνησης να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο έχουν αποτύχει

featured image

«Οι όποιες προσπάθειες της κυβέρνησης να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο έχουν αποτύχει», δήλωσε ο γραμματέας Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio 104.2».

Όπως διευκρίνισε ο κ. Αυγενάκης, «κριτήριο για το αν πηγαίνει καλά ο ελληνικός αθλητισμός, και δη το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι αν ένας πατέρας μπορεί να παίρνει τα παιδιά του και την οικογένειά του και να πηγαίνουν στο γήπεδο. Προφανώς, με τα τόσα περιστατικά βίας που διαδραματίζονται, αυτό δεν μπορεί να συμβεί».

Παράλληλα ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στην ομάδα του Ηρακλείου στη Super League 1, για την οποία είπε: «Ο ΟΦΗ δεν είναι ένα εργοστάσιο που παράγει χρήματα. Είναι μια ομάδα με ιστορία και ψυχή. Με τους όρους του σεβασμού αυτού και της ανάδειξης αυτής της ιστορίας και της σημασίας της ομάδας, βλέπω στο πρόσωπο του κ. Μπούση έναν άνθρωπο καθαρό, με διάθεση να κάνει πολλά, να επενδύσει στο Ηράκλειο, ένα άνθρωπο με πλάνο για το νησί μας».

Επίσης, σύμφωνα με όσα αναμεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, υποστήριξε: «Ως η επόμενη κυβέρνηση δεσμευόμαστε ότι θα βοηθήσουμε τις επενδύσεις για τον αθλητισμό, αλλά και για το ποδόσφαιρο συγκεκριμένα. Και θα βοηθήσουμε γι" αυτό το πρότζεκτ που αφορά τον ΟΦΗ. Καλύτερες και πιο όμορφες στιγμές περιμένουν τον ΟΦΗ.

Θα φροντίσουμε ως Πολιτεία να τρέξουν αυτές οι επενδύσεις με διαφάνεια και να γίνει ο τόπος μας ένα κέντρο αθλητικού τουρισμού. Και εγώ, σαν συνεργάτης του επόμενου πρωθυπουργού, θα είμαι προσωπικά εκεί να βοηθήσω με οποιοδήποτε τρόπο να γίνουν επενδύσεις στην χώρα μας, στον τόπο μας, στο νησί μας».

Από το Blogger.