Οι πρώτες ημέρες της Ιρίνα Σάικ μετά τον χωρισμό της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ

featured image

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες απ’ όταν έγινε γνωστή η είδηση πως ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Ιρίνα Σάικ χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. Κι ενώ το πρώην πλέον ζευγάρι δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος, οι φήμες για τους λόγους του χωρισμού δίνουν και παίρνουν.

Και στις περισσότερες, πρωταγωνιστεί ως η «πέτρα του σκανδάλου», η Lady Gaga η οποία έφτασε στο σημείο να βρίσει θαυμαστές της σε συναυλία που έδωσε, επειδή τη ρώτησαν για τον Κούπερ. Κι ενώ, λοιπόν, ο Τύπος στην Αμερική «κάνει» πάρτι με τον χωρισμό, μιας και είναι βούτυρο στο ψωμί τους, η Ιρίνα Σάικ το έχει ρίξει στην εργασιοθεραπεία.

Το σέξι μοντέλο αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ισλανδία για επαγγελματικούς λόγους και όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις που κάνει στο Instagram περνάει εξαιρετικά. Άλλωστε, η Ιρίνα μετά από καιρό επέστρεψε στα social και οι δύο τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram ενθουσίασαν το κοινό της. Ειδικά, η τελευταία που ποζάρει με ολόσωμο μαγιό, αποκαλύπτοντας την εντυπωσιακή πίσω όψη της.

Το 33χρονο μοντέλο από τη Ρωσία φωτογραφήθηκε στο εθνικό πάρκο Skaftafell, ενώ και στις δύο φωτογραφίες ποζάρει χαμογελαστή.

Από το Blogger.