«Κι εκεί που μπαίνω στο πάρκινγκ, ακούω βήματα, κάποιον να τρέχει από πίσω μου»

featured image

Τον Χρήστο Μπάρκα τον γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef 3, ο οποίος εκτός από τις μαγειρικές του ικανότητές, ξεχώρισε μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής του Star και για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα. Ο γνωστός σε όλους «Κρατς» είχε μόνο συμπάθειες μέσα στο παιχνίδι, ενώ το ίδιο συμβαίνει και μετά το τέλος αυτού.

Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ένα απίστευτο σκηνικό που έζησε με τον «Κρατς» και την επεισοδιακή τους γνωριμία στο κέντρο της Αθήνας, που είχε και μπόλικο… τρόμο. Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια, εκείνη πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό της στο παρκινγκ όταν άκουσε πίσω της κάποιος να την ακολουθεί. Εκείνη τρομοκρατήθηκε, μέχρι που κατάλαβε ποιος ήταν ο άνδρας που την ακολουθούσε τρέχοντας.

«Ήμουν στο κέντρο για μια δουλειά και άφησα το αυτοκίνητό μου σε ένα πάρκινγκ. Πήγα κι έκανα τη δουλειά που είχα και γύρισα για να πάρω το αυτοκίνητο. Κι εκεί που μπαίνω στο πάρκινγκ, ακούω βήματα, κάποιον να τρέχει από πίσω μου, φορούσα και το σακίδιό μου, και λέω εντάξει τώρα, αυτό ήταν γιατί αισθάνθηκα την ορμή», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ασυναίσθητα έβαλα τα χέρια μου πίσω στην τσάντα και γύρισα. Και βλέπω ένα γλυκό παιδί με κάτι μεγάλα τιρκουάζ μάτια, αλλά είχε μια αύρα καλού παιδιού και λέω κάπου τον ξέρω. Μου λέει “γεια σας κυρία Φαίη, τι κάνετε; Σας είδα που περάσατε και έτρεξα να σας χαιρετήσω, να σας δω, θέλω πολύ να τα πούμε”. Ποιος ήταν; Ο Χρήστος Μπάρκας».

Από το Blogger.