Όλγα Κεφαλογιάννη: Η Νέα Δημοκρατία ενώνει τους Έλληνες

featured image

Οι πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις προσφέρουν στο κόμμα της τωρινής αξιωματικής αντιπολίτευσης τη δυνατότητα να αισιοδοξεί. Η Νέα Δημοκρατία σχεδιάζει την επόμενη ημέρα και τους βασικούς άξονες που θα κινηθεί αν ο λαός την επιλέξει για να κυβερνήσει.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη πιστεύει πως στις εθνικές εκλογές 2019 που έρχονται, ο κόσμος έχει αρκετούς λόγους ώστε να υπερψηφίσει τη Νέα Δημοκρατία και την πρότασή της. Η υποψήφια βουλευτής στην Α’ Αθήνας μιλάει και για την πρωτεύουσα και το... ισχυρό σοκ αναγέννησης που πρέπει να υποστεί. Ας δούμε τι είπε στο η Όλγα Κεφαλογιάννη για την πολιτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά τη ευρεία νίκη του κόμματός της στις Ευρωεκλογές, τις εκλογές που έρχονται αλλά και τα όσα μπορούν να γίνουν σε πολιτιστικό και τουριστικό επίπεδο.

- Πάμε στο αποτέλεσμα της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές. Πιστεύετε ότι ήταν ψήφος δυσαρέσκειας προς τον ΣΥΡΙΖΑ ή εμπιστοσύνης-προτίμησης προς το δικό σας κόμμα;

«Το εύρος της διαφοράς, δείχνει ότι δεν ήταν μόνο μια ψήφος καταψήφισης της κυβέρνησης, αλλά και μια θετική ψήφος προς τη Νέα Δημοκρατία. Αυτή την τάση εμείς θέλουμε να την διευρύνουμε. Θέλουμε να απευθυνθούμε στις εθνικές εκλογές και σε αυτούς που δεν μας ψήφισαν. Απευθυνόμαστε προς όλους. Για εμάς δεν υπάρχουν λίγοι, κάποιοι, πολλοί. Υπάρχουν όλες οι Ελληνίδες, όλοι οι Έλληνες, που μετά από δέκα χρόνια κρίσης, θέλουν θετικό πολιτικό λόγο. Θέλουν να ακούσουν πώς μπορούμε να πάμε στην επόμενη ημέρα, μια ημέρα με ανάπτυξη, με δουλειές, με ασφάλεια για όλους. Θέλουν μια ρεαλιστική ελπίδα. Στις Ευρωεκλογές νομίζω ότι όλοι είχαν από έναν καλό λόγο να μην ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς θέλουμε στις εθνικές εκλογές να τους δώσουμε από έναν καλό λόγο να υπερψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία και την πρότασή της».

- Οπότε, στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, η εκτίμησή σας είναι ότι η διαφορά θα διατηρηθεί σίγουρα και μπορεί να αυξηθεί ενδεχομένως;

«Αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι να συσπειρώσουμε γύρω μας ευρύτερες κοινωνικές πλειοψηφίες, όπως είχαμε πετύχει και στο παρελθόν. Να καλέσουμε κοντά μας ανθρώπους από όλους τους χώρους, από όλες τις κοινωνικές ομάδες, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στο παρελθόν, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στις πρόσφατες ευρωεκλογές και να κάνουμε ένα κάλεσμα προς όλους να έρθουν κοντά στη Νέα Δημοκρατία. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για τη χώρα εδώ που βρισκόμαστε, είναι να έχει μια σταθερή, ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση».

Από το Blogger.