Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τη «δεμένη» χελώνα στο Καστελόριζο

featured image

Την έντονή της αντίδραση εξέφρασε η Νέα Δημοκρατία, μέσω της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Μαρίας Ζαχαράκη, για τα «fake news» που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, σχετικά με μια χελώνα καρέτα-καρέτα κατά τη διάρκεια της περιοδείας του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Δωδεκάνησα.

Συγκεκριμένα στη βόλτα του ο κ. Μητσοτάκης στο λιμάνι του Καστελόριζου είδε μέσα στο νερό τη χελώνα και ρώτησε τους παρισταμένους γι΄αυτήν.

Τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, ανέφεραν ότι κάποιοι είχαν δέσει ένα σχοινί στη χελώνα για να τη δει ο πρόεδρος της ΝΔ, γεγονός που στην πραγματικότητα δεν είχε συμβεί ποτέ. Σε πλάνα από βίντεο φαίνεται η καρέτα-καρέτα να έχει κάτι σαν σχοινί στο πτερύγιο της, που ήταν στην πραγματικότητα το σχοινί με το οποία ήταν δεμένη μια βάρκα και στο οποίο προς στιγμή μπλέχτηκε το συμπαθές ερπετό.

Μάλιστα στο βίντεο ακούγεται η Μαρέβα Μητσοτάκη να λέει χαρακτηριστικά, βλέποντας την χελώνα να δυσκολεύεται: «Έχει μπλεχτεί, έχει μπλεχτεί» με τον Κυριάκο  Μητσοτάκη να την καθησυχάζει λέγοντας: «Όχι όχι, ξέρει, ξέρει, ξέρει».

Αμέσως μετά από λίγα δευτερόλεπτα φαίνεται και στο συγκεκριμένο βίντεο πως η χελώνα καταφέρνει να απομακρυνθεί.

Από το Blogger.