Εθνική Ελλάδας: Σύσκεψη στην ΕΠΟ για την επόμενη ημέρα στην ομάδα

featured image

Μόνο θετικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το κλίμα στις τάξεις της εθνικής Ελλάδας, μετά τα όσα ακολούθησαν χθες το βράδυ της ήττας (2-3) από την Αρμενία, για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Με βάση το πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, φέρεται να μεταφέρθηκε στον Άγγελο Αναστασιάδη να αλλάξει στάση στο θέμα που προέκυψε με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, αλλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν φαινόταν να είναι τόσο θετικός. Στο μυαλό του δεν μπορούσε να δεχθεί πως ο αρχηγός έδειξε να μην πιστεύει στην πρόκριση στα τελικά, με βάση τη σημερινή κατάσταση.

Σήμερα, λίγες ώρες μετά το χθεσινό κάζο της «γαλανόλευκης», πραγματοποιείται συνέλευση στα γραφεία της ΕΠΟ, ενώ αναμένεται να δώσει το «παρών» και ο πρόεδρος της, Βαγγέλης Γραμμένος.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στον ραδιοφωνικό σταθμό Σπορ FM, θέμα συζήτησης είναι το «αύριο» της Εθνικής, με κύριο κύριο διακύβευμα το αν θα συνεχίσει ο 67χρονος τεχνικός στην τεχνική ηγεσία. Όπως φαίνεται, θα υπάρξουν εξελίξεις, που θα γίνουν γνωστές μέσα στη ημέρα.

Από το Blogger.