Αυτός είναι ο Βούλγαρος δεύτερος φερόμενος δολοφόνος του Μακρή

featured image Ραγδαίες οι εξελίξεις με την δολοφονία του Γιάννη Μακρή! Αυτός είναι ο δεύτερος φερόμενος δολοφόνος του γνωστού επιχειρηματία και βγαίνουν φωτογραφίες του για πρώτη φορά στη δημοσιότητα! Το κατώφλι του γραφείου του ανακριτή στην Ευελπίδων πέρασε το μεσημέρι της Παρασκευής ο δεύτερος φερόμενος δράστης της δολοφονίας του επιχειρηματία Γιαννη Μακρή.
[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Ο συνεργός του εκτελεστή και αδερφός του είχε διαφύγει στη Βουλγαρία όπου και συνελήφθη. Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Αυτός είναι ο δεύτερος δολοφόνος του επιχειρηματία! Φωτογραφίες του στη δημοσιότητα!
Οι βουλγαρικές Αρχές παρέδωσαν τον 35χρονο στους Έλληνες αστυνομικούς το βράδυ της Τετάρτης, αφού εις βάρος είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία.  Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Αυτός είναι ο δεύτερος δολοφόνος του επιχειρηματία! Φωτογραφίες του στη δημοσιότητα! To χρονικό του εντοπισμού του Εδώ και μερικές εβδομάδες, οι βουλγαρικές Αρχές είχαν στήσει επιχείρηση για τη σύλληψή του και όταν αυτή πραγματοποιήθηκε, η ελληνική πλευρά ζήτησε την έκδοσή του στη χώρα μας. Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Αυτός είναι ο δεύτερος δολοφόνος του επιχειρηματία! Φωτογραφίες του στη δημοσιότητα! Το κατηγορητήριο αναφέρει ότι ο Βούλγαρος είχε έρθει μαζί με τον αδελφό του στην Ελλάδα για να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του επιχειρηματία.  Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Αυτός είναι ο δεύτερος δολοφόνος του επιχειρηματία! Φωτογραφίες του στη δημοσιότητα! Ο 35χρονος είναι ο άνθρωπος που οδηγούσε το ΙΧ με το οποίο διέφυγε ο αδελφός του, δολοφόνος του 46χρονου Μακρή, ενώ την επόμενη ημέρα ο ίδιος επέστρεψε στη Βουλγαρία. Το βίντεο της δολοφονίας Μακρή
Πηγή: iefimerida.gr

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Αυτός είναι ο αδερφός του Βούλγαρου εκτελεστή που συνελήφθη! Η αγωνία της Βικτώριας Καρύδα! (Βίντεο)

Αυτός είναι ο αδερφός του Βούλγαρου εκτελεστή, ο οποίος δολοφόνησε τον Γιάννη Μακρή. Η αγωνία της Βικτώριας Καρύδα για τις εξελίξεις! Δείτε τον για πρώτη φορά με τις χειροπέδες και την συνοδεία των αστυνομικών που τον συνέλαβαν! Νέα εξέλιξη στην υπόθεση της δολοφονία τους Γιάννη Μακρή, καθώς οι βουλγαρικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του αδερφού του εκτελεστή, οποίος συμμετείχε και αυτός στο έγκλημα. Ο ΑΝΤ1 έδειξε πλάνα από την προσαγωγή του Βούλγαρου, ο οποίος κρατείται στη γειτονική χώρα μετά την σύλληψή του. Η Βικτώρια Καρύδα περιμένει με εξελίξεις τα νεότερα, καθώς οι ελληνικές Αρχές έχουν ζητήσει την έκδοσή του. Ωστόσο αυτό θα συμβεί μόνο αν το αποφασίσουν οι Βούγαροι, με τον βοηθός του εισαγγελέα του Χάσκοβο να δηλώνει: «Μέσα σε 7 μέρες το δικαστήριο θα πρέπει να εκδικάσει την υπόθεση και να πάρει την απόφαση εάν θα κάνει δεκτό το αίτημα των ελληνικών αρχών για την έκδοση του κατηγορουμένου».
[/expander_maker]
Από το Blogger.