«Τους έφαγα και τους δύο, πάω στην Αστυνομία», έλεγε ο φονιάς της Καβάλας (vid)

featured image Για άτομο με ψυχολογικά προβλήματα κάνουν λόγο κάτοικοι στη Χρυσούπολη Καβάλας, περιγράφοντας το δράστη του διπλού φονικού. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Center tv, γείτονες είπαν ότι ο δράστης που σκότωσε μάνα και γιο «είχε πρόβλημα»
[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] «Η οικογένειά μου άκουσε, εγώ δεν άκουσα συγκεκριμένα» είπε γείτονας και πρόσθεσε «αυτός πήρε το αμάξι και τους είπα εδώ που κάθονταν έφαγα τους δύο πάω στην Αστυνομία και θα γυρίσω να φάω και σένα». «Είχε πρόβλημα το παιδί, τις ενοχλούσε όλους τις γυναίκες με λόγια, με μορφασμούς. Και τη δικιά μου τη γυναίκα την είχε ενοχλήσει. Είχε την αρρώστια του προφανώς» πρόσθεσε.
«Όλοι πανικοβλήθηκαν, κρύφτηκαν μέσα στα σπίτια μέχρι να ακούσουν ότι τον έπιασαν ότι είναι στα χέρια της Αστυνομίας» συμπλήρωσε. «Ο ένας ψυχολογικά δεν ήταν στα φόρτε του, πήρε την καραμπίνα και του μπουμπούνισε. Το παιδί είχε πρόβλημα, αν είχαν πάρει μέτρα τώρα ίσως ζούσαν οι άνθρωποι» είπε άλλος. Υπενθυμίζεται ότι το άγριο έγκλημα έγινε για ασήμαντη αφορμή, για μια θέση πάρκινγκ. Δράστης είναι ένας άνδρας γύρω στα 50 και θύματα μια 67χρονη γυναίκα και ο 43χρονος γιος της, ο οποίος μάλιστα είχε και δύο παιδιά. Πηγή: reader.gr [/expander_maker]
Από το Blogger.