Μουτσινάς κατά Πούμπουρα: «Δεν είναι ακόμα στη φυλακή, κακώς»

featured image

Ο Σάββας Πούμπουρας και η εκπομπή του «Best Friend’s Fear» έχουν τραβήξει ήδη το ενδιαφέρον και τα σχόλια τα οποία ακούγονται ποικίλλουν.

Από το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής, ακούστηκαν σχόλια και τέθηκαν ερωτήσεις σχετικά με το αν οι φάρσες που στήνει ο παρουσιαστής με τους κολλητούς των «θυμάτων» είναι «χοντρές».

Στο δεύτερο επεισόδιο του «Best Friend’s Fear», Τρύφωνας Σαμαράς και Ειρήνη Κολιδά ήταν οι πρωταγωνιστές και οι δυο τους φάνηκε πως έφτασαν στα όρια τους με τις φάρσες που στήθηκαν.

Ο Νίκος Μουτσινάς, μέσα από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» αναφέρθηκε στο concept του παιχνιδιού και τον Σάββα Πούμπουρα για άλλη μια φορά.


«Ξαναχτύπησε ο Πούμπουρας, δεν είναι ακόμα στη φυλακή, κακώς, αν με ρωτάς, κυκλοφορεί ελεύθερος και κάνει τις “πλάκες” του. Αθώες πλάκες, πλάκες παιδικές, πλάκες από αυτές που θες δίπλα σου και τον καρδιολόγο, παίρνεις όλη τη μονάδα ανάνηψης να υπάρχει εκεί κοντά, αχρείαστη να είναι.

Δεν την άφηνε να φύγει την Ειρήνη Κολιδά από το νοσοκομείο. Ωραία πλάκα; Ωραίο αστείο; Κουβαλούσαν κάτι αιμόφυρτους μπροστά της, αυτή να τα έχει χάσει… Τι αστείο ρε φίλε, ποιος το σκέφτηκε; Αυτή να τρέμει, να φωνάζουν οι άλλοι. Εκεί, λίγο πριν το έμφραγμα, εμφανίζεται ο Πούμπουρας πάντα με γέλια γιατί περνάει τέλεια, εξαιρετικά», είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μουτσινάς ενώ λίγη ώρα μετά κατέληξε: «Το καταλαβαίνω το concept αλλά και αυτός το φτάνει στα άκρα».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.