Βαρβιτσιώτης: Η έντονη νευρικότητα Ερντογάν δεν συνηθίζεται για αρχηγό κράτους

featured image

Για τις παράνομες γεωτρήσεις της Τουρκίας στη Μεσόγειο καθώς και για τα αποτελέσματα της Διάσκεψης του Βερολίνου, μίλησε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, στην τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα».

Συγκεκριμένα, για τις παράνομες γεωτρήσεις και σχολιάζοντας τη στάση της Τουρκίας απέναντι στη χώρα μας, ο κ, Βαρβιτσιώτης επισήμανε ότι ο Τούρκος πρόεδρος το τελευταίο διάστημα χαρακτηρίζεται από μια πολύ έντονη νευρικότητα μέσα από τις δηλώσεις του, κάτι το οποίο δε συνηθίζεται για αρχηγό κράτους. Από την πλευρά της, η Ελλάδα προσπαθεί να διατηρήσει τη ψυχραιμία της και να αποτελεί τον σταθεροποιητικό παράγοντα στην περιοχή, συμπληρώνοντας ότι η χώρα μας εξάγει ασφάλεια σε αντίθεση με την Τουρκία που έχει ρόλο αποσταθεροποιητικό.


Για τα αποτελέσματα της Διάσκεψης του Βερολίνου, ο κ. Βαρβιτσιώτης επεσήμανε ότι η Ελλάδα έδειξε μια πολύ έντονη αποφασιστικότητα με τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε και ότι δε μπορεί να αποκλειστεί από τις οποιεσδήποτε εξελίξεις, ενώ υπογράμμισε ότι είναι στις προθέσεις της ελληνικής κυβέρνησης να έχει ενεργό συμμετοχή σε οποιαδήποτε διαδικασία ξεκινήσει στο μέλλον.

Η έντονη νευρικότητα Ερντογάν δεν συνηθίζεται για Αρχηγό κράτους. Εμείς επιδεικνύουμε ψυχραιμία. Εξάγουμε ασφάλεια και σταθερότητα σε αντίθεση με την Τουρκία που έχει ρόλο αποσταθεροποιητικό.
Συνέντευξή μου στον @ANT1TV και τον Γιώργο Παπαδάκη #KalimeraEllada pic.twitter.com/Kfd7yI2bWH

— Varvitsiotis Miltiadis (@MVarvitsiotis) January 21, 2020

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.