Η άγνωστη ιστορία και ο καβγάς πίσω από το τραγούδι «Δώδεκα»

featured image

Πρόσφατα, η Άννα Βίσση μέσα από τη συχνότητα του Mega, κράτησε μουσική συντροφιά στους τηλεθεατές, σε ένα αφιέρωμα όπου είπε πολλές από τις επιτυχίες της. Ένα από τα τραγούδια που είπε ήταν και το «Δώδεκα».

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που της έχει χαρίσει ο Νίκος Καρβέλας, ενώ αν κι έχουν περάσει 35 χρόνια από την κυκλοφορία του, συνεχίζει να συγκινεί όταν το ακούς. Ωστόσο, η Άννα Βίσση προχώρησε σε μία αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε στο τηλεοπτικό κοινό το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από το «Δώδεκα».


«Το τραγούδι αυτό γράφτηκε εδώ, το 1985. Όσο το έλεγα, ο Καρβέλας δεν αντιδρούσε ωραία. Κάναμε ένα μεγάλο καβγά γιατί με πρόσβαλε. Μου είπε ότι “δεν μου σηκώνεις την τρίχα, δεν το ερμηνεύεις όπως θα ήθελα. Θα μάθεις να τραγουδάς;” Και σηκώθηκε και έφυγε, με παράτησε. Έμεινα όλη τη νύχτα και θυμάμαι ότι είχα κοιμηθεί εδώ. Με πήρε ο ύπνος από την κούραση, πια. Τραγούδα, τραγούδα, δεν μου έβγαινε. Και με ξύπνησε η ηλεκτρική σκούπα μιας κοπέλας που ήρθε να καθαρίσει, γύρω στις 11 το πρωί. Μπαίνω μέσα, τσαντισμένη, λέω “δεν είναι δυνατόν, θα το πω”. Γελάω γιατί θυμάμαι ότι του άρεσε μετά. Με αγκάλιασε, με φίλησε», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/h-agnosth-istoria-kai-o-kabgas-piso-apo-to-tragoudi-dodeka/
Από το Blogger.