Αναστάσης Ροϊλός από Άγριες Μέλισσες: Καλύτερα χωρίς πατέρα, παρά με έναν κακό πατέρα

featured image

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2 Night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης, ο Αναστάσης Ροϊλός. Ο «Νικηφόρος» από τις Άγριες Μέλισσες προχώρησε σε μία σπάνια προσωπική εξομολόγηση, για το πώς ήταν να μεγαλώνει ως παιδί μονογονεϊκής οικογένειας. Και τα όσα είπε, ήταν συγκινητικά.

«Μεγάλωσα μόνο με τη μητέρα μου. Γεννήθηκα το 1988, πήγα σχολείο το ’90, οι μονογονεϊκές οικογένειες ήταν ελάχιστες. Σε μεγάλο βαθμό ισχύει ότι ήμασταν δακτυλοδεικτούμενοι. Στο σχολείο έλεγαν “γιατί δεν βλέπω τον μπαμπά σου;”. Αυτό που μου έδωσε η μητέρα μου από μικρό, ήταν πως ένα κι ένα κάνουν δύο, αυτή είναι η κατάσταση, την ξέρεις από τώρα, δεν σε παραμυθιάζω. Ήξερα από πολύ μικρός τι μου γίνεται», είπε αρχικά.


Και συνέχισε τη συγκινητική εξομολόγηση: «Ήμουν προστάτης της οικογένειας εκ των πραγμάτων, αλλά δεν είναι κάτι που με έκανε σκληρό ή με έκανε πιο άντρα. Νομίζω ότι δυναμώνεις, ότι σε νοιάζουν άλλα πράγματα. Είχα συνειδητοποιήσει ότι καλύτερα χωρίς πατέρα παρά με έναν κακό πατέρα ή με μια κατάσταση στο σπίτι που δεν θα βοηθούσε την ανάπτυξη».

Για να προσθέσει: «Η φιγούρα η πατρική είναι ένα ποτ πουρί χαρακτήρων, συμπεριφορών από άλλους γονείς και όχι μόνο. Δεν πουλάω κανένα δράμα. Γεννήθηκα σε αυτή την κατάσταση, δεν έχασα κάτι. Για μένα είναι πολύ πιο ζόρικη η περίπτωση κάποιος να χάσει τον πατέρα του σε μία τρυφερή ηλικία ή σε μία ηλικία πιο μεγάλη με τον οποίο είχε καλή σχέση, παρά αυτό που συνέβη σε μένα».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/anastashs-ro-los-apo-agries-melisses-kalutera-choris-patera-para-me-enan-kako-patera/
Από το Blogger.