Μήνυμα Αυγενάκη: Οι εγκαταστάσεις ετοιμάζονται για να υποδεχθούν αθλητές

featured image

Όπως η χώρα γενικά, έτσι και ο αθλητισμός ετοιμάζεται για την επανεκκίνηση του σταδιακά, όπως ανέφερε και ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Η Ελλάδα, έστω προσεκτικά, έχει βγει από την καραντίνα και αυτό συμβαίνει φυσικά και με τον αθλητισμό, όπως τόνισε ο υφυπουργός με μήνυμα του μέσω twitter, αναφερόμενος στις ετοιμασίες που γίνονται στους εξωτερικούς χώρους των εγκαταστάσεων σε ΟΑΚΑ, ΣΕΦ και Άγιο Κοσμά.


«Η σταδιακή επανεκκίνηση του αθλητισμού αφορά και στη διάθεση, για όλους, του περιβάλλοντος χώρου των αθλητικών μας εγκαστάσεων. Προετοιμάζονται, από τους εργαζομένους, ΟΑΚΑ, ΣΕΦ και Αγ. Κοσμάς, για να υποδεχθούν τις προσεχείς ημέρες τους αθλούμενους, με κανόνες και ασφάλεια», ανέφερε στο μήνυμα του στο twitter ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Η σταδιακή επανεκκίνηση του αθλητισμού αφορά και στη διάθεση, για όλους, του περιβάλλοντος χώρου των αθλητικών μας εγκαστάσεων. Προετοιμάζονται, από τους εργαζομένους, ΟΑΚΑ, ΣΕΦ και Αγ. Κοσμάς, για να υποδεχθούν τις προσεχείς ημέρες τους αθλούμενους, με κανόνες και ασφάλεια. pic.twitter.com/0aph04o9jS

— Lefteris Avgenakis (@l_avgenakis) May 10, 2020

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/minuma-augenakh-oi-egkatastaseis-etoimazontai-gia-na-upodechthoun-athlhtes/
Από το Blogger.