Νίκος Παπαδάκης: Αποκάλυψε το λόγο που δεν έκανε ποτέ παιδί

featured image

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή, «Μεσάνυχτα», ήταν ο Νίκος Παπαδάκης. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιαστής, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται επιλεκτικά, προχώρησε σε μία σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή. Και μεταξύ άλλων, εξήγησε το λόγο που δεν έκανε τη δική του οικογένεια και δεν απέκτησε παιδί.

«Τη δημιουργία οικογένειας την έχω σκεφτεί μια φορά μόνο. Η ηλικία είναι ένας αριθμός. Δε με αγχώνει καθόλου. Η διάθεση είναι που μετράει. Η όρεξη που έχεις για τη ζωή. Έχω δει παιδιά 20 χρονών που βαριούνται να κουνηθούν από την καρέκλα. Και φυσικά υπάρχουν άτομα 60, 70, 80 χρονών που κάνουν πράγματα για τη ζωή, δεν σταματάνε, απασχολούν το μυαλό τους συνεχώς με δημιουργικά πράγματα», είπε αρχικά.


Και πρόσθεσε: «Όταν σκέφτηκα να κάνω οικογένεια το παράκανα, ήμουν άγαρμπος. Ήταν πολύ μικρό το διάστημα της σχέσης και ήταν μικρό κορίτσι, 23-24 ετών. Της είπα κατευθείαν για παιδί. Και νομίζω ακόμη τρέχει. Δεν ξέρω, μου βγήκε. Δεν έπρεπε και εγώ να το πω. Στενοχωρήθηκα, πέρασα τα διάφορα που περνάνε. Αυτό ήταν, τέλος. Μια χαρά είμαι. Μετά δε μου ξαναγεννήθηκε ποτέ η επιθυμία. Δεν ξέρω τι έπαθα. Είχα στενοχωρηθεί πάρα πολύ, ήταν πολύ δύσκολο. Έχει πάρα πολλά χρόνια. Τώρα είμαι 49 ετών. Περνάω καλά».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/nikos-papadakhs-apokalupse-to-logo-pou-den-ekane-pote-paidi/
Από το Blogger.