Χάρις Αλεξίου: Η συγκίνηση για τους γονείς της που έχασε νωρίς

featured image

Μία τηλεοπτική συνάντηση στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης», στην ΕΡΤ είχαν ο Γιώργος Νανούρης και η Χάρις Αλεξίου. Οι δυο τους χωρίς την παρουσία κάποιου συντονιστή, προχώρησαν σε μία όμορφη κουβέντα, που σε κάποια σημεία είχε συγκινητικές αναφορές.

Μάλιστα, η Χάρις Αλεξίου δεν έκρυψε την έντονη συγκίνησή της, όταν αναφέρθηκε στους γονείς της που έχασε νωρίς, αλλά και στον γιο της. Σε αυτό, δε, το σημείο παραδέχτηκε πως ο ερχομός του την έκανε να βλέπει διαφορετικά τον εαυτό της και να τον «θυμάται».

Η γνωστή ερμηνεύτρια περιέγραψε συγκινημένη στον Γιώργο Νανούρη ποια ήταν τα συναισθήματά της, όταν τραγούδησε στο κατάμεστο στάδιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004 αλλά και όταν εμφανίσθηκε για πρώτη φορά στο Ηρώδειο. Και πόσο της έλειπαν οι γονείς της.


«Θα ήθελα να είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες η μαμά μου και ο μπαμπάς μου κάτω την ώρα που τραγουδούσα… Θα ήθελα, όταν έκανα το πρώτο Ηρώδειο να είναι οι γονείς μου εκεί», είπε φανερά συγκινημένη.

Για το γιο της είπε μεταξύ άλλων: «Το καλύτερο που μου έχει συμβεί στη ζωή μου… επειδή ήμουν ένας άνθρωπος που ταλαιπωρούσε τον εαυτό του πολύ και τον στενοχωρούσε… όταν έγινα μάνα είπα “είπα δεν επιτρέπεται από εδώ και πέρα να μην είσαι καλά”… έμαθα να θυμάμαι τον εαυτό μου».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/charis-alexiou-h-sugkinhsh-gia-tous-goneis-ths-pou-echase-noris/
Από το Blogger.