Πάρτι στην Κηφισιά: Take away κοκτέιλ και συγχρωτισμός έξω από γνωστό μπαρ χθες βράδυ

featured image

Γνωστό μπαρ στην Κηφισιά σέρβιρε χθες το βράδυ take away, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Βόλου

Γνωστό μπαρ στην Κηφισιά σέρβιρε χθες το βράδυ take away κοκτέιλς προκαλώντας συγχρωτισμό, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Βόλου. Το εν λόγω κατάστημα ήταν το μοναδικό σε μια περιοχή που βρίθει από παρόμοιες επιχειρήσεις, ωστόσο όλοι οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες συμμορφωθηκαν στις οδηγίες της κυβέρνησης και δεν άνοιξαν τα μαγαζιά τους για take away σερβίρισμα αλκοολούχων ποτών.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

mpar-kifisia

Οι υπεύθυνοι λοιπόν του εν λόγω μπαρ επικοινώνησαν την υπηρεσία take away ποτά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα μέσα σε λίγη ώρα να προκληθεί συγχρωτισμός καθώς δημιουργήθηκε ουρά, ενώ όσοι παραλαμβαναν την παραγγελία τους (κοκτέιλς σε πλαστικό ποτήρι) κάθονταν στον περιβάλλοντα χώρο για να τα απολαύσουν.


Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει παρέμβαση της αστυνομίας, άνδρες της οποίας έβαλαν λουκέτο στο κατάστημα, κατόπιν ενημέρωσης από τον δήμαρχο της Κηφισιάς. Οι αστυνομικοί, μάλιστα, αναζήτησαν και τον υπεύθυνο του μπαρ για να τον οδηγήσουν στο αυτόφωρο αλλά δεν τον εντόπισαν.

mpar-kifisia-2
anartisi-mpar
Η ανάρτηση των υπευθύνων του μπαρ

Το νέο μαθεύτηκε πολύ γρήγορα καθώς στιγμιότυπα ανέβαιναν από τους πελάτες στα προφίλ τους σε Facebook και Instagram με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιδράσεις.

antidraseis

 

[/expander_maker]

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/parti-stin-kifisia-take-away-kokteil-kai-sygchrotismos-exo-apo-gnosto-mpar-chthes-vrady/
Από το Blogger.