Στέργιος Μικρούτσικος: «Υπάρχει ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση ο πατέρας μου»

featured image

Από τη Μήλο όπου βρίσκεται μίλησε σε απευθείας σύνδεση ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Στέργιος, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου μίλησε την καραντίνα, όπως την έζησε, ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχει πιθανότητα να βρεθεί ξανά ο πατέρας του στην τηλεόραση.

«Πολλοί λείπουν από την τηλεόραση και μου φαίνεται πως, ναι, λείπει και ο πατέρας. Τώρα αν δεν του λείπει του ίδιου μάλλον δεν θα λείπει και στην τηλεόραση» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Στέργιος Μικρούτσικος. «Νομίζω πως δεν του λείπει και ότι χόρτασε».

«Ενδεχομένως, εάν το ήθελε και υπήρχε ένας καλός ρόλος, να ήθελα να δω τον πατέρα μου στο Big Brother. Δεν ξέρω κιόλας τι συζητήσεις έχει κάνει. Γιατί έχουν υπάρξει κάποιες συζητήσεις. Αν είναι, όμως, κάτι ωραίο που του κάνει, ναι, βεβαίως και θα μου φαινόταν πάρα πολύ ωραίο. Φτάνει να είναι κάτι που του κάνει και να θελήσει πραγματικά να το κάνει» πρόσθεσε ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου.


«Στο παρελθόν είχε κάποιες προτάσεις, οι οποίες δεν του έκαναν. Αρκετές. Και καλώς έπραξε προφανώς αλλά τώρα υπάρχουν κάποια πραγματάκια τα οποία τα σκέφτεται σοβαρά. Υπάρχει ενδεχόμενο να τον δούμε να επιστρέφει σύντομα στην τηλεόραση. Δεν ξέρω για τι ακριβώς πρότζεκτ πρόκειται αλλά κάνει κάποιες κουβέντες. Δεν ξέρω λεπτομέρειες», κατέληξε ο Στέργιος Μικρούτσικος.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του γιου του Ανδρέα Μικρούτσικου:

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/stergios-mikroutsikos-uparchei-endechomeno-na-epistrepsei-sthn-thleorash-o-pateras-mou/
Από το Blogger.