Διονύσης Πρώιος για Κατερίνα Λένη: Πολλές φορές μιλούσε σαν φορτηγατζής

featured image

Ο Διονύσης Πρώιος ήταν ένας από τους δυο παίκτες που αποχώρησαν το βράδυ της Τρίτης από το MasterChef 4. Το πρωί της Τετάρτης, ο παίκτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου» και μεταξύ άλλων απάντησε και στην Κατερίνα Λένη όταν τον ενημέρωσαν πως εκείνη έχει παράπονο από τον ίδιο.

«Στο MasterChef μπήκα φουσκωμένος σαν παγώνι και μόλις είδα τα παιδιά λέω “όπα, που πας;” και εκεί αρχίζω και μαζεύομαι λιγάκι. Την προηγούμενη νύχτα ήρθε η Κατερίνα και μου είπε για την κάρτα ασυλίας και της είπα να μην μου τη δώσει. Μου έδωσε, όμως, την κάρτα και με συγκίνησε πάρα πολύ και μετά, όταν μπόρεσα, της το ανταπέδωσα.


Η Κατερίνα έχει παράπονο από μένα; Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο να μου το πει, αν και έχει το νούμερό μου. Δεν ξέρω γιατί έχει παράπονο από μένα. Υπήρχαν τρεις κριτές εκεί, πολύ σοβαροί άνθρωποι κι εγώ πήγα για να με κρίνουν αυτοί και όχι κανένα παιδί.

Εγώ προσπάθησα να έρθω κοντά στην Κατερίνα από την αρχή γιατί εμένα μου αρέσουν τα παράξενα άτομα. Γενικώς μου αρέσει να έχω τρελά άτομα γύρω μου. Με την Κατερίνα προσπάθησα να έρθω κοντά, αλλά πολλές φορές μιλούσε σαν φορτηγατζής και εμένα αυτό με φόβισε λιγάκι.

Όταν μου έδωσε την κάρτα ήρθαν όλα τα φιλαράκια μου και με ρωτούσαν “τι κάνατε το βράδυ και σου έδωσε την κάρτα;”. Τους είπα ότι εγώ δεν έκανα τίποτα, απλά περπατούσα στο σπίτι», είπε ο Διονύσης Πρώιος.

 

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/dionushs-proios-gia-katerina-lenh-polles-fores-milouse-san-forthgatzis/
Από το Blogger.