Διπλή ένσταση από Ολυμπιακό για εκλογές και τροποποίηση κανονισμού στην ΕΠΟ

featured image

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην κατάθεση ένστασης για την τροποποίηση του καταστατικού των εκλογών, υπογραμμίζοντας πως οι εκλογές πρέπει να γίνουν τον Αύγουστο του 2021! Ενστάσεις και από άλλες πέντε Ενώσεις, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το gazzetta.gr.

Απευθυνόμενος στην Γ.Σ. ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, σχολίασε για το ζήτημα των εκλογών πως «στην συνάντηση στη Νιόν είχαν συμφωνηθεί οι εκλογές να γίνουν τέλη Ιουλίου και αυτό επιβεβαιώθηκε στην συνάντηση των Big-4.


Οι διεθνείς Oμοσπονδίες είχαν χαρακτηρίσει τη συμφωνία «ευεργετική» για το ποδόσφαιρο. Ενημερώθηκα ότι είναι μια κεντρική απόφαση της Κυβέρνησης συνδέοντας με την μελέτη των FIFA και UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το θέμα των εκλογών ουδέποτε συνδέθηκε με τη συμφωνία της Κυβέρνησης με FIFA και UEFA και τις προτάσεις τους για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ήταν μια ξεχωριστή συμφωνία. Η ΕΠΟ έκανε την έκτακτη Γ.Σ. ώστε να προχωρήσει το χρονοδιάγραμμα που είχε συμφωνηθεί. Ο κύριος Αυγενάκης λέει ότι η πρόθεση είναι να αλλάξει το εκλογικό σύστημα της ΕΠΟ. Αυτό, κατά δήλωση FIFA, δεν μπορεί να γίνει αν δεν συμφωνήσει η ΕΠΟ».

Πηγή: gazzetta.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/dipli-enstash-apo-olumpiako-gia-ekloges-kai-tropopoihsh-kanonismou-sthn-epo/
Από το Blogger.