Κώστας Καραφώτης: Η ζωή μετά το Fame Story και οι φοβίες που αντιμετώπισε

featured image

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2 Night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Κώστας Καραφώτης. Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Fame Story 2 μέσα από το οποίο έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, στις αλλαγές στη ζωή του μετά από αυτό, αλλά και στις φοβίες με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπος.

«Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα το απολάμβανα περισσότερο και θα ήμουν ο εαυτός μου. Όλα αυτά τα χρόνια, θα ήθελα να μου λένε πιο πολλές φορές την αλήθεια και όχι τι να κάνω», ανέφερε.

Και συνέχισε: «Τα πρώτα χρόνια μετά το Fame Story ήταν σαν ένα τρένο, το οποίο φεύγει με τέτοια ταχύτητα, που δεν προλαβαίνεις να πεις και να νιώσεις τίποτα. Πολλές φορές έρχεται κόσμος και με συναντάει, με ρωτάει για το ριάλιτι και δεν θυμάμαι τίποτα. Ήταν πολύ γρήγοροι οι ρυθμοί τότε. Αυτό που μας ένοιαζε τότε ήταν πως ο κόσμος μας αγαπάει».


Για να συμπληρώσει: «Μετά το Fame Story κατάλαβα ότι η αναγνωρισιμότητα είναι δίκοπο μαχαίρι, με ξέρουν και περιμένουν κάτι από εμένα. Έπρεπε να αποδεικνύω κάθε μέρα και κάθε βράδυ τι αξίζω».

Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αν ένιωσε ποτέ συνάδελφοι να τον υποτιμούν λόγω του ότι βγήκε από το Fame Story, απάντησε: «Θα είμαι ειλικρινής. Δεν το ένιωσα. Έχουν ειπωθεί πράγματα. Σε μένα δεν ήρθε ποτέ κανείς να μου πει «Έλα μωρέ βγήκες από το παιχνίδι». Αντιθέτως χτύπησε το τηλέφωνο μετά από κάποια χρόνια και ήταν σπουδαία ονόματα».

Ο Κώστας Καραφώτης αναφέρθηκε και στις φοβίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν: «Έχω περάσει φοβία με τις κάμερες και την πολυκοσμία. Δεν μπορούσα να περπατήσω ανάμεσα σε 100 άτομα, εκτός κι αν ήταν για δουλειά», τόνισε.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/kostas-karafoths-h-zoi-meta-to-fame-story-kai-oi-fobies-pou-antimetopise/
Από το Blogger.