Τι λένε τα άστρα για την Ελένη Μενεγάκη; Η Άση Μπήλιου απάντησε

featured image

Άση Μπήλιου και Ελένη Μενεγάκη συνεργάστηκαν επί 10 χρόνια. Η Άση Μπήλιου, πλέον ανήκει στο δυναμικό του Star Channel και συνεργάζεται με την εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου».

Η αστρολόγος, το πρωί της Πέμπτης αναφέρθηκε στην προσωρινή αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το τηλεοπτικό τοπίο και όπως είπε, τα άστρα δείχνουν πως η αποχώρηση αυτή θα είναι προσωρινή.

«Eντάξει ήταν πάρα πολύ συγκινητικό όλο αυτό. Είναι ένας άνθρωπος, μια εκπομπή που μπαίνει στα ελληνικά σπίτια πάρα πολλά χρόνια. Για μένα σταματά μόνο προσωρινά, μιλώντας βέβαια αστρολογικά. Κλείνει ένας κύκλος για να ανοίξει κάτι άλλο στην πορεία.


Καλώς ή κακώς ήμουν 10 χρόνια στο πλευρό της Ελένης, πολύ σημαντικά χρόνια για μένα και για την καριέρα μου. Μεγαλώνεις και είναι διαφορετικές οι εμπειρίες όπως καταγράφονται.

Γνώρισα πολλούς ανθρώπους, ήμασταν μια παρέα, περάσαμε μαζί τόσα πολλά πράγματα.Συγκινήθηκα πάρα πολύ. Είμαι βέβαιη πως και τα παιδιά που τα είδα χθες, μέσα τους έχουν λίγο στεναχωρηθεί. Εγώ θα της ευχηθώ να ζήσει αυτή την ελευθερία έτσι όπως η ίδια την έχει ανάγκη και τα υπόλοιπα θα τα δούμε την πορεία» ανέφερε η Άση Μπήλιου.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/ti-lene-ta-astra-gia-thn-elenh-menegakh-h-ash-mpiliou-apanthse/
Από το Blogger.