100% τραπεζική αξιοπιστία για τη Sungrow σύμφωνα με το BloombergNEF για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

featured image

Η Sungrow, παγκόσμιος ηγέτης στην προμήθεια αντιστροφέων για έργα ΑΠΕ, ανακοίνωσε ότι χαρακτηρίστηκε για μία ακόμη φορά ως «100% τραπεζικά αξιόπιστη» από το BloombergNEF, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα «PV Module & Inverter Bankability 2020». Είναι η μοναδική εταιρεία στον κλάδο της που αποσπά τη διάκριση αυτή για δύο συνεχόμενα χρόνια. Αυτό δείχνει ότι οι τράπεζες είναι πολύ πιθανό να χορηγήσουν δάνεια για φωτοβολταϊκά έργα που χρησιμοποιούν μετατροπείς Sungrow, εξασφαλίζοντας μια ευνοϊκή και σταθερή απόδοση της επένδυσης.

Το BloombergNEF ερευνά συμμετέχοντες από τη βιομηχανία της ηλιακής ενέργειας, καλύπτοντας 32 τράπεζες, θεσμικούς επενδυτές, κατασκευαστές φωτοβολταϊκών  συστημάτων, ανεξάρτητους παραγωγούς ενέργειας και τεχνικούς συμβούλους από ολόκληρο τον κόσμο. Η έκθεση λαμβάνοντας υπ’ όψιν την εγκατεστημένη ισχύ και την οικονομική ευρωστία των εταιρειών, την παροχή τοπικής υποστήριξης, τις εγγυήσεις και τα τεχνικά δεδομένα των προϊόντων, αποτελεί ουσιαστική αναφορά για τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ως προς τη χορήγηση δανείων, καθώς και για την τελική επιλογή της εταιρείας αντιστροφέων από τους κατασκευαστές.

Η Sungrow αποδίδει μεγάλο μέρος αυτής της διάκρισης στις συνεχείς προσπάθειές της για την εκπλήρωση της αποστολής  “Clean power for all” (Καθαρή Ενέργεια Για Όλους). Με τη μεγαλύτερη ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) του κλάδου και την 23χρονη μέχρι τώρα πορεία της, η Εταιρεία συνεχίζει να παρουσιάζει πρωτοποριακά χαρτοφυλάκια προϊόντων για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση παγκοσμίως. Τα κορυφαία κέντρα δοκιμών της, πιστοποιημένα από μεγάλους διεθνείς οργανισμούς, όπως οι TÜV, CSA, UL και CNAS, εγγυώνται την αξιοσημείωτη αξιοπιστία της. Οι ευέλικτες και δυναμικές τοπικές ομάδες της Sungrow προσφέρουν πωλήσεις, τεχνική υποστήριξη, και service καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.


Η τελευταία οικονομική έκθεση εξαμήνου της Εταιρείας δείχνει ετήσια αύξηση των εσόδων κατά 55,57%, αναδεικνύοντας την ισχυρή και εξέχουσα απόδοση της αειφόρου ανάπτυξής της.

Η παγκόσμια αγορά ηλιακής ενέργειας καταγράφει ραγδαία ανάπτυξη καθώς το σταθμισμένο κόστος ενέργειας (LCOE) μειώνεται, καθιστώντας έτσι  τη χρηματοδότηση των έργων ως υψίστης σημασίας για τους ενδιαφερόμενους επενδυτές. Ως ένας από τους πιο αξιόπιστους ανεξάρτητους ερευνητικούς φορείς του κλάδου των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η έρευνα τραπεζικής αξιοπιστίας του BloombergNEF προσφέρει στους ενδιαφερόμενους σημαντικές αποδείξεις και δεδομένα.

Για τη διανομή των προϊόντων της στις αγορές της Ελλάδας και Κύπρου, η Sungrow συνεργάζεται αποκλειστικά με δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, με ισχυρή παρουσία και πολύχρονη εμπειρία: την Krannich Solar και την Phaos Renewables.

Οι συνεργάτες μας PV Solutions και Synergia αποτελούν το δίκτυο τεχνικής εξυπηρέτησης υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών της Sungrow σε Ελλάδα και Κύπρο, με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που παρέχει τηλεφωνικές και on-site υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας ένα εξουσιοδοτημένο σημείο τεχνικής υποστήριξης (Γραμμή Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης: (+30) 23121 32757, Δευτέρα έως και Παρασκευή: 09:00 – 17:00).

Πηγή: www.newsbeast.gr


Από το Blogger.