Γιάννης Μπέζος: Η Ναταλία είναι σημείο αναφοράς - Είμαστε μαζί 36 χρόνια

featured image

Μία έκπληξη περίμενε τον Γιάννη Μπέζο που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω». Σε ένα βίντεο η σύζυγός του και ηθοποιός Ναταλία Τσαλίκη μίλησε για το πώς είναι ως άνθρωπος και ηθοποιός.

«Με τον Γιάννη γνωριστήκαμε στη δουλειά ως συνεργάτες. Προηγήθηκε η καλλιτεχνική συνεργασία και μετά ήρθε η σχέση. Στην πορεία επιδιώξαμε να συνεργαζόμαστε. Όταν εκτιμάς τη δουλειά του άλλου και τον θαυμάζεις σαν καλλιτέχνη… Εύχομαι να γίνει και πάλι» είπε.

«Δεν έχει απωθημένα, κάνει πάντα αυτό που θέλει» πρόσθεσε και συνέχισε: «Αγαπάει τη δουλειά, δεν είναι φυγόπονος, δεν γκρινιάζει. Βλέπεις άλλους ανθρώπους νέους που κουράζονται, ταλαιπωρούνται, παραπονιούνται… Θα πάει πρώτος στη δουλειά και δεν θα παραπονεθεί ποτέ».

Η Ναταλία Τσαλίκη είπε ότι ο Γιάννης Μπέζος αγαπά την κωμωδία.

«Είναι η φύση του τέτοια που του αρέσουν οι κωμωδίες. Του αρέσει το γέλιο. Η κωμωδία έχει και κάτι άλλο, πέραν του ότι είναι ένα είδος ευφροσύνης και ευφορίας, έχει άμεση ανταπόκριση. Του αρέσει να εισπράττει την ανταπόκριση του κοινού του.


Μίλησε και για την κόρη τους. «Κατά τη γνώμη μας τα παιδιά δεν χρειάζονται νουθεσίες. Τα παιδιά χρειάζονται αγάπη, στήριξη και ξέρουν αυτά. Δεν χρειάζεται ποτέ να πούμε τίποτα στην Ηρώ. Εκείνη ήξερε από πάντα ότι θα γίνει ηθοποιός και απλά κάποια στιγμή μας το ξεφούρνισε».

Όταν ο Γιάννης Μπέζος είδε το βίντεο δήλωσε αιφνιδιασμένος και είπε για τη σύζυγό του: «Με αιφνιδίασες. Είμαστε μαζί 36 χρόνια. Πρέπει να πω ότι η Ναταλία δεν είναι απλά σύζυγός μου, είναι ένα σημείο αναφοράς για εμένα. Η σχέση μας είναι πολύ ουσιαστική. Δεν είναι ότι μοιραζόμαστε τον ίδιο χώρο. Μοιραζόμαστε τον ίδιο χρόνο, τις ίδιες ανησυχίες και τις ίδιες φιλοδοξίες για μια ζωή πιο δημιουργική και ποιητική».

Δείτε στο 9:50:

Πηγή: www.newsbeast.gr


Από το Blogger.