Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Αριστομένης Γιαννόπουλος: Δεν μένουν μαζί, αλλά δεν έχουν χωρίσει οριστικά

featured image

Αίσθηση προκάλεσε χθες η πληροφορία που μοιράστηκαν με το τηλεοπτικό κοινό στην εκπομπή, «Love it» πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος βρίσκονται σε διάσταση μετά από δύο χρόνια γάμου. Το πρωί της Τετάρτης, στο «Ευτυχείτε» αναφέρθηκαν στο θέμα, με κάποιες λεπτομέρειες γύρω από τα προβλήματα στον γάμο τους που τους έφεραν σε διάσταση.

«Τα προβλήματα είχαν αρχίσει το καλοκαίρι, το ζευγάρι είχε έρθει σε μία απόσταση, αλλά δεν έχουν χωρίσει οριστικά. Μίλησα με τον Αριστομένη και μου είπε ότι δεν είναι οριστικός ο χωρισμός. Δεν μένουν μαζί, έχει φύγει από το σπίτι εδώ και τρεις εβδομάδες», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.


Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή, ο Χάρης Λεμπιδάκης – ήταν εκείνος που πρώτος αποκάλυψε το θέμα του χωρισμού – ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος έχει μια διάθεση να δείξει ότι είναι ένα διάλειμμα αυτό που γίνεται και θα φανεί μελλοντικά αν υπάρχει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Στην προκειμένη περίπτωση, η “βρεγμένη γάτα” είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η Αλεξάνδρα έχει κάνει το όποιο φάουλ στη σχέση αυτή, αλλά δεν έχει να κάνει με τρίτο πρόσωπο….  Δεν χώρισε η Αλεξάνδρα τον κ. Γιαννόπουλο, ο κ. Γιαννόπουλος θέλησε να κάνει ένα διάλειμμα και την έδιωξε από το σπίτι».

Πηγή: www.newsbeast.gr


Από το Blogger.