Δανάη Μπάρκα: Φαίνομαι ακομπλεξάριστη, μπορεί να μην είμαι πάντα

featured image

Το πρωί της Τρίτης, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» προβλήθηκε βίντεο από την επίδειξη μόδας του οίκου Versace στην οποία για πρώτη φορά περπάτησαν plus size μοντέλα.

Με αφορμή αυτό το βίντεο, η παρουσιάστρια και ηθοποιός Δανάη Μπάρκα προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση και αναφέρθηκε στον ρατσισμό και ειδικότερα στον σωματικό ρατσισμό.

«Είναι ωραίο οι άνθρωποι που έχουν βήμα να προβάλλουν την αισιοδοξία, τη δύναμη και να πατάμε κάτω τον ρατσισμό» ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Υπάρχουν στιγμές που κι εγώ πολλές φορές στα social media όταν ανεβάζω κάτι, υπάρχουν άνθρωποι που μου λένε «εγώ που είμαι αδύνατη γιατί δεν ποστάρω το σώμα μου και το ποστάρεις εσύ»; Αυτό είναι ένα θέμα πάρα πολύ λεπτό, υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που υποφέρουν από τον σωματικό ρατσισμό.


Υπάρχουν άνθρωποι που έχω συναντήσει και μου λένε ότι έχω να πάω στη θάλασσα 5 χρόνια, οπότε θεωρώ προσωπικά και απαντάω σε αυτούς τους ανθρώπους που με ρωτάνε γιατί ποστάρω, γιατί νιώθω ότι είναι χρέος αν έχω ένα βήμα να το χρησιμοποιώ προς όφελός μου και προς όφελος κάποιων ανθρώπων. Θεωρώ πολύ σημαντικό οι άνθρωποι που είμαστε προβεβλημένοι να μην πέφτουμε στην παγίδα της αναπαραγωγής θεμάτων με μηδέν αξία και να κάνουμε όντως κάτι για τους ανθρώπους που μας ακολουθούν και μας βλέπουν.

Κανένας δεν αισθάνεται πάντα καλά. Κι εγώ ακόμα που φαίνομαι ακομπλεξάριστη, μπορεί να μην είμαι πάντα. Αλλά προσπαθώ γιατί νιώθω ότι αν είμαι εγώ μπορεί να είναι κι άλλος ένας άνθρωπος» τόνισε μεταξύ άλλων η νεαρή παρουσιάστρια.

Πηγή: www.newsbeast.gr


Από το Blogger.