Θρίλερ με το κρουαζιερόπλοιο - Τελικά είναι ή όχι θετικά στον κορωνοϊό τα μέλη του πληρώματος;

featured image

Πραγματικό «θρίλερ» με το κρουαζιερόπλοιο «Mein Schiff 6» στο οποίο φέρεται να εντοπίστηκαν δώδεκα κρούσματα κορωνοϊού σε μέλη πληρώματος, μετά από δειγματοληπτικό έλεγχο που έγινε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, ενώ αρχικά τα 12 τεστ στα οποία είχαν βρεθεί θετικά τα μέλη του πληρώματος σε έλεγχο που έγινε από ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο στο Ηράκλειο, στη συνέχεια έγιναν τεστ και μέσα στο πλοίο με τα πρώτα αποτελέσματα να βγαίνουν αρνητικά.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – “Big Brother” – Μα καλά δεν ντρέπεσαι; Το νέο ακατάλληλο πλάνο παίκτριας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Κορωνοϊός: Άγριος καβγάς σε λεωφορείο ανάμεσα σε ηλικιωμένο και γυναίκα που αρνιόταν τη μάσκα (Video)

Το γεγονός επιβεβαίωσεο καθηγητής Κλινικής Ιολογίας του πανεπιστημίου Κρήτης Γιώργος Σουρβίνος ο οποίος διευκρίνισε οτι όντως τα δειγματοληπτικά τεστ στα 12 μέλη του πληρώματος διενεργήθηκαν στο Ηράκλειο από ιδιωτικό διαγνωστικό.


Στην συνεχεία, όπως ο ίδιος ξεκαθάρισε και με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο που τέθηκε άμεσα σε εφαρμογή στο πλοίο – και καθώς αυτό διαθέτει αξιόπιστο σύστημα τεστ κορωνοιου- ξεκίνησε η διαδικασία τεστ στους 12 εργαζόμενους, με το τεστ να διενεργείται ανά μια ώρα.

Μάλιστα ανά μία ώρα κάνουν τεστ στα 12 μέλη και ήδη έχουν διενεργηθεί 4 έλεγχοι ενώ η διαδικασία συνεχίζεται. Πάντως κατά τον επανέλεγχο πάνω στο πλοίο τα αποτέλεσματα των τεστ βγαίνουν αρνητικά στον ιό.

Όπως τόνισε ο καθηγητής, μέχρι το πρωί θα συνεχιστεί η διαδικασία και στα υπόλοιπα οκτώ μέλη μέχρι ότου το πλοίο φτάσει στον Πειραιά, όποτε και θα αναλάβει και κρατικός φορέας για την εκ νέου διενέργεια τεστ για να διαπιστωθεί τελικά αν οι 12 εργαζόμενοι του πλοίου νόσησαν ή όχι από τον ιό.

[/expander_maker]
[fbcomments]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Από το Blogger.