Νίκος Βουρλιώτης για trappers: Δε μου ταιριάζει - Έχει ένα περιεχόμενο με το οποίο δεν μπορώ να ταυτιστώ

featured image

Καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή «Number1 Radioshow» με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Έλενα Κώνστα μίλησε ο Νίκος Βουρλιώτης.

Ο Nivo αναφέρθηκε στην συνεργασία του με την Κατερίνα Στικούδη, τον Ισορροπιστή και τον Obi Omah , το νέο τραγούδι του αλλά και τη νέα εκπομπή που ετοιμάζει στο ραδιόφωνο.

«Ξαναφέρνουμε στο ραδιόφωνο με αυτήν την εκπομπή, όλα αυτά τα μουσικά είδη, που απουσιάζουν τα τελευταία χρόνια, το hip hip, τη soul, funk μουσική. Κάνω μια ενδοσκόπηση στις λεπτομέρειες που κρύβονται πίσω από τα τραγούδια και τους καλλιτέχνες και παρουσιάζουμε στο κοινό, πράγματα που πολύ δύσκολα θα ακούσουν στα FM» ανέφερε ο Νίκος Βουρλιώτης.

Ο Nivo μίλησε και για τις δύσκολες μέρες που βιώνουν οι καλλιτέχνες αυτήν την περίοδο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ενώ σχολίασε και τους trappers.

«Δεν μου ταιριάζει στον αισθητικό μου χαρακτήρα, υπό την έννοια ότι έχει ένα περιεχόμενο με το οποίο δεν μπορώ να ταυτιστώ. Όλα αυτά τα χρόνια που ακούγαμε ραπ, το βασικό στοιχείο που μας έκανε να αγαπήσουμε αυτή τη μουσική, ήταν και ο στίχος. Αν ταυτίζεσαι με τον στίχο, τότε το αγαπάς και το συνδέεις με τα συναισθήματά σου. Δυστυχώς, όσο και να έχω ψάξει, δεν έχω βρει κάτι να ταυτιστώ και να συνδεθώ μαζί του.


Μουσικά είναι πολύ ωραίο και μοντέρνο πράγμα, είμαι σίγουρος ότι αρέσει σε πάρα πολλούς εκεί έξω. έχει τα πρωτόγονα στοιχεία του χιπχοπ, αυτό το drum machine 808, από εκεί ξεκίνησαν όλα. Σε καμία περίπτωση, δεν μπορώ να ταυτιστώ.

Παρόλο που είμαστε ευπροσάρμοστοι, εδώ δεν έχω κάνει καμία προσπάθεια, δεν με ενδιαφέρει καθόλου» ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Για να μην κάνουμε αρνητική κριτική, απλά για να την κάνουμε, να πούμε ότι πάντοτε οι νέοι καλλιτέχνες έψαχναν τον τρόπο να ξεχειλώσουν τα κοινωνικά όρια και να πάνε πέρα από αυτά. Αυτό το έκανε η ροκ μουσική παλιά, αυτό κατά κάποιο τρόπο ισχύει και εδώ, απλά ξεχειλώσαμε πολύ τα όρια, πήγαμε πολύ πιο μακριά από όσο αντέχει η εποχή και η κοινωνία».

Πηγή: www.newsbeast.gr


Από το Blogger.