Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο ζωντανό διαδικτυακό σεμινάριο της BD ΕΛΛΑΣ

featured image

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο σε απευθείας μετάδοση (Live Streaming) της BD ΕΛΛΑΣ, το οποίο έλαβε χώρα την Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020, με θέμα «Κρίσιμη Ισχαιμία κάτω Άκρων» και εκπαιδευτή τον κ. Νικόλαο Πτώχη, Επεμβατικό Ακτινολόγο, Επιμελητή Α’ στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς».

Στόχος του σεμιναρίου ήταν η εκπαίδευση ιατρών που ειδικεύονται σε διαδερμικές τεχνικές στην αποκατάσταση της κρίσιμης ισχαιμίας κάτω άκρων, με την χρήση καινοτόμων υλικών και ενδεδειγμένων τεχνικών. Το σεμινάριο μεταδόθηκε σε ζωντανή σύνδεση μέσω του διαδικτύου και ειδικής πλατφόρμας.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο κ. Νικόλαος Πτώχης ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη Διοίκηση του  Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς», τους Διευθυντές των Τμημάτων Αγγειοχειρουργικής και Επεμβατικής Ακτινολογίας, τους κ.κ. Κοπάδη, Χατζηγάκη και Καρύδα, όλους τους επιμελητές και ειδικευόμενους της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής και του Τμήματος Επεμβατικής Ακτινολογίας, τους Τεχνολόγους και τους νοσηλευτές για την πολύτιμη επιστημονική και ηθική στήριξή τους κατά τη διαδικασία πραγματοποίησης του σεμιναρίου. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως την BD ΕΛΛΑΣ, με την ευγενική υποστήριξη της οποίας, υλοποιήθηκε η σημερινή επιστημονική εκδήλωση. Με ιδιαίτερη χαρά, αποδέχτηκα την πρόσκληση της BD ΕΛΛΑΣ να συμμετάσχω ως εκπαιδευτής στη σημερινή της εκδήλωση, στηρίζοντας το θεσμό της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των ιατρών, η οποία αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς μας».


Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της BDI Greece, κ. Μανώλης Τριποδιανός, αναφερόμενος στη σημερινή εκδήλωση δήλωσε: «Στη δύσκολη αυτή υγειονομική συγκυρία για τη χώρα, η BD ΕΛΛΑΣ στηρίζει τους συνεργάτες της, μεριμνώντας για τη συνέχιση των εκπαιδευτικών της δράσεων, οι οποίες πλέον μεταβαίνουν σε ηλεκτρονικό περιβάλλον. Το σημερινό, απόλυτα επιτυχημένο webinar, αποτελεί το πρώτο μιας σειράς εκπαιδευτικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με στόχο την προσφορά εξειδικευμένης και σύγχρονης ιατρικής γνώσης στους συνεργάτες μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον σημερινό μας εκπαιδευτή, κ. Νικόλαο Πτώχη, καθώς και τον Συντονιστή Διευθυντή της Αγγειοχειρουργικής,  κ. Γιώργο Κοπάδη που συνέβαλαν καθοριστικά στην πραγματοποίηση και την επιτυχία της διαδικτυακής εκδήλωσης, αλλά και όλους τους ιατρούς-συνεργάτες μας για τη μεγάλη ανταπόκριση και το ενδιαφέρον που έδειξαν στην πρώτη μας ψηφιακή εκδήλωση».

Πηγή: www.newsbeast.gr


Από το Blogger.