Θανάσης Ευθυμιάδης: Μας δείχνει πώς να καθαρίζουμε σωστά και φυσικά τη μύτη

featured image

Ο λογαριασμός του Θανάση Ευθυμιάδη στο Instagram έχει – αν μη τι άλλο –  μεγάλο ενδιαφέρον. Και αυτό διότι ο ηθοποιός δεν περιορίζεται – μάλλον δεν κάνει καθόλου – στις κλασικές αναρτήσεις που κάνουν οι περισσότεροι.

Αντίθετα, μέσα από τα social media δείχνει ποιος είναι ο τρόπος ζωής του, ενώ μέσα από διάφορα βίντεο δίνει συμβουλές στους διαδικτυακούς του φίλους για διάφορα ζητήματα και θέματα της καθημερινότητας.

Αυτή τη φορά, ο Θανάσης Ευθυμιάδης θέλησε να δείξει πώς μπορείς να καθαρίσεις τη μύτη σου με φυσικό τρόπο. Έτσι, ανέβασε σχετικό βίντεο όπου δείχνει τον τρόπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η καλύτερη πρόληψη για τις ιώσεις (εκτός από καλή διατροφή, άσκηση και χειμερινά μπάνια ) είναι ο καθαρισμός της ρινικης κοιλότητας. Σε καθημερινή βάση (λόγο εποχής) Και ειδικά μετά την χρήση μάσκας. Το μικρόβιο πριν εισέλθει μέσα μας,μένει για αρκετές ώρες στη μύτη, έτσι με αυτόν τον καθαρισμό το απομακρύνουμε. Αν μετά νιώσουμε ξηρασία στη μύτη, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο με το μικρό μας δάκτυλο. Το κάνω το πρωί και η αίσθηση της Ελεύθερης αναπνοής με συνοδεύει όλη μέρα. Επίσης όταν επιστρέφω από δουλειές στο κέντρο. Όχι πριν τον ύπνο (Οι βλέννες πρέπει να βγουν, όχι να τις καταπιούμε) Δοκιμάστε το, και λίγα λεπτά μετά, αφού φτυσετε, φυσήξετε και καθαρίσετε καλά, μυρίστε ένα λουλούδι (προτείνω γαζία, λόγω εποχής) και πείτε μου 😁! #netipot #freebreathing #deepbreath #water #salt


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Θανάσης Ευθυμιαδης (@thanasisefthymiadis) στις 27 Οκτ, 2020 στις 6:46 πμ PDT

«Καθαρισμός μύτης

Η καλύτερη πρόληψη για τις ιώσεις (εκτός από καλή διατροφή, άσκηση και χειμερινά μπάνια ) είναι ο καθαρισμός της ρινικης κοιλότητας.

Σε καθημερινή βάση (λόγο εποχής) Και ειδικά μετά την χρήση μάσκας.

Το μικρόβιο πριν εισέλθει μέσα μας,μένει για αρκετές ώρες στη μύτη, έτσι με αυτόν τον καθαρισμό το απομακρύνουμε. Αν μετά νιώσουμε ξηρασία στη μύτη, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο με το μικρό μας δάκτυλο.

Το κάνω το πρωί και η αίσθηση της Ελεύθερης αναπνοής με συνοδεύει όλη μέρα. Επίσης όταν επιστρέφω από δουλειές στο κέντρο.

Όχι πριν τον ύπνο (Οι βλέννες πρέπει να βγουν, όχι να τις καταπιούμε)

Δοκιμάστε το, και λίγα λεπτά μετά, αφού φτυσετε, φυσήξετε και καθαρίσετε καλά, μυρίστε ένα λουλούδι (προτείνω γαζία, λόγω εποχής) και πείτε μου», έγραψε αναλυτικά στη λεζάντα.

Πηγή: www.newsbeast.gr


Από το Blogger.