Η απάντηση Μαλέσκου στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Να προσέχουμε τι λέμε, ιδίως γυναίκες που με το σώμα τους βιοπορίζονται

featured image

Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τα ρούχα που φόραγε στη χθεσινή της εκπομπή.

Το μαύρο φόρεμα με το ντεκολτέ προκάλεσε πολλά σχόλια στην εκπομπή Pop up και η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ τοποθετήθηκε αναφερόμενη στη σεξιστική και άκρως προσβλητική, όπως τη χαρακτήρισε, επίθεση που δέχτηκε.

«Πρωί, μεσημέρι, βράδυ, δεν έχει σημασία τι φοράμε αλλά τι λέμε και κυρίως αν κατανοούμε τι λέμε και σε ποιους απευθυνόμαστε. Γενικά, είμαι ένας άνθρωπος που δεν απαντά, δε σχολιάζει, δεν τοποθετείται, δεν αναλώνεται σε σχόλια και κριτικές. Λυπάμαι πάρα πολύ όταν διαπιστώνω ότι γυναίκες επιτίθενται σε άλλες γυναίκες. Χθες δέχτηκα μια επίθεση άκρως σεξιστική απόλυτα όμως προσβλητική για όλες τις γυναίκες. Χθες μάθαμε πολλά. Μάθαμε ότι όλες οι γυναίκες γεννιόμαστε με δυο θήλες…» σχολίασε η Ιωάννα Μαλέσκου.


Και συνέχισε: «Εμείς που βγαίνουμε και έχουμε βήμα στην τηλεόραση πρέπει να προσέχουμε τι λέμε, ακούμε πάντοτε ότι αγαπάμε τις γυναίκες, τελικά όμως σεβόμαστε τις γυναίκες; Είναι λυπηρό.

Δεν είμαστε αστυνομία, δεν είμαστε δικαστές αν και είναι τις μόδας αλλά δεν καθόμαστε και στο σκαμνί του κατηγορούμενου αναίτια. Με λυπούν ιδιαιτέρως λόγια από γυναίκες που έχουν μάθει ότι με το σώμα τους και την εικόνα τους βιοπορίζονται για πολλά χρόνια. Θα πω και κάτι ακόμα. Για ότι λέμε υπάρχει και μια οικογένεια από πίσω, υπάρχουν οι γονείς μας που ακούνε πράγματα, και πρέπει τουλάχιστον να υπάρχει λίγος σεβασμός».

Δείτε το βίντεο με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή Pop up:

Πηγή: www.newsbeast.gr


Από το Blogger.