Γιώργος Χρανιώτης: Η δημόσια εξομολόγηση αγάπης στη σύζυγό του

featured image

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τους τελευταίους μήνες ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα, καθώς ήρθε στον κόσμο ο γιος τους συμπληρώνοντας την ευτυχία τους. Η σύζυγος του ηθοποιού είχε γενέθλια κι εκείνος θέλησε να της ευχηθεί και διαδικτυακά και μάλιστα με τον πιο τρυφερό τρόπο.

Ανέβασε, λοιπόν, στον λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία της την οποία συνόδευσε με μία δημόσια εξομολόγηση αγάπης, συγκινώντας τους διαδικτυακούς του φίλους:

«Ξέρεις πόσο την αγαπάω αυτή την φωτό. Θυμάσαι ποσό είχα εκτιμήσει την τρέλα σου εκείνη την ημέρα και πως την αξιοποίησα μετά. Ήσουν όμορφη και λειτουργικά ανεξέλεγκτη ,έτοιμη να χορέψεις και να κάνεις υπέροχες και εμπνευσμένες σαχλαμάρες. Τότε δεν είμασταν παντρεμένοι, είμασταν μαζί ελεύθεροι κι ωραίοι. Τότε απολάμβανα τον χρόνο μαζί σου, χωρίς να περιμένω κάτι συγκεκριμένο από εσένα. Σε ζούσα και με ζούσες κι αυτό αρκούσε. Σε κοιτούσα κι έφτανε. Εκείνη την ημέρα κατάλαβα την ποιότητα της τρέλας σου, κατάλαβα την ακίνδυνη επικινδυνότητα σου, κατάλαβα ότι αξίζει να το πάμε το πράγμα μαζί ,κι ότι γίνει. Κι έγινε!!!!!Μικρή μου νεράιδα, συνέχισε να κάνεις τα μαγικά σου αυτά που με κάνουν να μην φοβάμαι τίποτα και να ονειρεύομαι. Μικρή μου να σε χαίρομαι θέλω, εσένα και τον κόσμο σου κι επίσης σε ευχαριστώ για το πιο ωραίο δώρο που έλαβα ποτέ στην ζωή μου. Τον μικρό μας. Μεγαλώνεις ωραία!!!Άλλο έναν χρόνο. Χρόνια σου πολλά Αβασκαντήρι μου!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ξέρεις πόσο την αγαπάω αυτή την φωτό.Θύμασαι ποσό είχα εκτιμήσει την τρέλλα σου εκείνη την ημέρα και πως την αξιοποίησα μετά.Ήσουν όμορφη και λειτουργικά ανεξέλεγκτη ,έτοιμη να χορέψεις και να κάνεις υπέροχες και εμπνευσμένες σαχλαμάρες.Τότε δεν είμασταν παντρεμένοι,είμασταν μαζί ελεύθεροι κι ωραίοι.Τότε απολάμβανα τον χρόνο μαζί σου,χωρίς να περιμένω κάτι συγκεκριμένο από εσένα.Σε ζούσα και με ζούσες κι αυτό αρκούσε.Σε κοιτούσα κι έφτανε.Εκείνη την ημέρα κατάλαβα την ποιότητα της τρέλλας σου,κατάλαβα την ακίνδυνη επικινδυνότητα σου,κατάλαβα ότι αξίζει να το πάμε το πράγμα μαζί ,κι ότι γίνει.Κι έγινε!!!!!Μικρή μου νεράιδα,συνέχισε να κάνεις τα μαγικά σου αυτά που με κάνουν να μην φοβάμαι τίποτα και να ονειρεύομαι.Μικρή μου να σε χαίρομαι θέλω,εσένα και τον κόσμο σου κι επίσης σε ευχαριστώ για το πιο ωραίο δώρο που έλαβα ποτέ στην ζωή μου.Τον μικρό μας.Μεγαλώνεις ωραία!!!Άλλο έναν χρόνο.Χρόνια σου πολλά Αβασκαντήρι μου!!!! #happybirthday #mybaby #mylove #precius #32 #lifeisabeach #georgia #babe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chraniotis Giorgos Official (@chraniotis_giorgos_official) στις 6 Οκτ, 2020 στις 3:38 πμ PDT

Πηγή: www.newsbeast.gr


Από το Blogger.