Νόνη Δούνια: Οι φωτογραφίες από τα σημάδια που της άφησε το δύσκολο χειρουργείο

featured image

Φωτογραφίες από τα σημάδια που άφησε στο σώμα της το πολύ δύσκολο χειρουργείο στο οποίο είχε υποβληθεί πριν από ένα χρόνο (επιδιόρθωση βαλβίδας καρδιάς) ανάρτησε σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό το Instagram η βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων της Νέας Δημοκρατίας Νόνη Δούνια.

Γράφει χαρακτηριστικά:

«1/10/19 Ένας χρόνος κλείνει από το πιο σοβαρό χειρουργείο μέχρι στιγμής στη ζωή μου. Εκείνο το πρωί που ξύπνησα με πίστη και ψυχική δύναμη, αφού όμως το προηγούμενο βράδυ τα είχα σκεφτεί όλα. Είχα κάνει τον απολογισμό μου. Έχω προσφέρει αρκετά; Έχω εκδηλώσει τα συναισθήματα μου στους ανθρώπους που αγαπώ; Τους έχω προετοιμάσει για κάθε ενδεχόμενο; Έχω απολαύσει όλες μου τις ωραίες στιγμές; Έχω διδαχθεί από τα λάθη μου; Έχω έστω και την ελάχιστη βελτίωση ως άνθρωπος; Τι μάνα είμαι; Τι σύντροφος; Τι κόρη; Τι αδερφή; Τι φίλη; Θέλω να αλλάξω κάτι;».

Και συνεχίζει:


«Πάντα πίστευα ότι η υγεία είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε και συνεχίζω να το πιστεύω, όλα τα υπόλοιπα είναι στο χέρι μας. Η στάση ζωής που θα ακολουθήσουμε είναι επιλογή μας. Πάντα θα υπάρχουν εμπόδια και δυσκολίες στο δρόμο μας γιατί αλλιώς δεν θα απολαμβάναμε τις επιτυχίες μας. Έλαβα αμέτρητα μηνύματα αγάπης εκείνες τις μέρες, συγκινητικά, και κάθε φορά που βλέπω τα σημάδια μου στο καθρέφτη τα θυμάμαι και χαμογελώ όπως χαμογελώ όταν βλέπω τα σημάδια της καισαρικής! Καλό μήνα! Πάμε δυνατά».

(Πηγή φωτογραφιών: Instagram Νόνης Δούνια (noni_dounia)


Από το Blogger.