Έξι νέες κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις αντιμετωπίζει ο Χάρβει Γουάινσταϊν

featured image

Οι εισαγγελικές αρχές του Λος Άντζελες απήγγειλαν έξι νέες κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις εις βάρος του ήδη καταδικασθέντος, πρώην πανίσχυρου παραγωγού του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.

Οι νέες κατηγορίες αφορούν δύο γυναίκες, για περιστατικά που φέρονται να συνέβησαν πριν από δέκα χρόνια. Ο Γουάινσταϊν αντιμετωπίζει τρεις κατηγορίες για βιασμό και τρεις κατηγορίες για διά της βίας στοματική σεξουαλική επαφή. Οι δύο γυναίκες φέρονται να έπεσαν θύματα βιασμού σε ξενοδοχείο στο Μπέβερλι Χιλς.

Συνολικά, ο πρώην μεγιστάνας του Χόλιγουντ αντιμετωπίζει 11 κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος πέντε γυναικών. Τον Μάρτιο καταδικάστηκε σε 23χρονη κάθειρξη για βιασμό και σεξουαλική επίθεση.


Οι εισαγγελικές αρχές του Λος Άντζελες είχαν κινήσει τις διαδικασίες για την έκδοσή του, αλλά συμφωνήθηκε να καθυστερήσει η προσπάθεια μεταφοράς του στην Καλιφόρνια, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν πάντα υποστήριζε ότι κάθε μία από τις σωματικές επαφές σε όλη τη ζωή του ήταν συναινετική. Αυτό δεν έχει αλλάξει» δήλωσε ο εκπρόσωπός του, Τζούντα Ενγκελμάγιερ και συμπλήρωσε: «Αυτήν τη στιγμή δεν μπορούμε να σχολιάσουμε για τις επιπλέον κατηγορίες, μέχρι να μάθουμε περισσότερα γι» αυτές».

Πηγή: www.newsbeast.gr


Από το Blogger.