Σπύρος Πώρος: Στο νοσοκομείο με κορονοϊό

featured image

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Σπύρος Πώρος, ο οποίος μάλιστα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Ο γνωστός φωτογράφος μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» για την κατάσταση της υγείας του, αλλά και γενικότερα για την εμπειρία του με τον covid 19.

«Είμαι στο νοσοκομείο Σωτηρία για το οποίο θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου. Ο κορονοϊός είναι μια βαριά γρίπη, την οποία ο καθένας περνάει διαφορετικά. Η μάστιγα του κόσμου μας, βέβαια, είναι η φτώχεια όχι ο ιός για αυτό και πρέπει να στηριχτεί το ΕΣΥ, να θωρακιστεί οπότε να υπάρχει ποιοτική περίθαλψη για όλους», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Αφού είχα πυρετό και βήχα, οι γιατροί προκειμένου να αποφύγουν μια στροφή σε πνευμονία, με κράτησαν μέσα».


Για το πώς ανακάλυψε ότι έχει κορονοϊό, εξήγησε: «Είχα κάνει rapid tests, τα οποία και χρεώνουν πανάκριβα και βγήκαν αρνητικά. Πήγα στο εξωτερικό γιατί είχα μια δουλειά στην Κύπρο, έκανα το rapid test που βγήκε αρνητικό. Προφανώς εγώ ένιωθα κάποιες ενοχλήσεις και πίστευα ότι είχα κολλήσει εδώ, όχι στην Κύπρο, αλλά ήθελα να είμαι σίγουρος. Το rapid test πάντως έδειξε αρνητικό. Μετά από τρεις μέρες, όταν επέστρεψα στην Ελλάδα, στο αεροδρόμιο με έπιασαν ρίγη».

«Μετά έκανα το μοριακό τεστ και βγήκε θετικό» συμπλήρωσε ο φωτογράφος.

Πηγή: www.newsbeast.gr


Από το Blogger.