Η αγρότισσα του GNTM εξομολογείται: Μόνο κόκκινο χαλί δεν μου έστρωσαν στο χωριό όταν βγήκα

featured image

Η Μαρία Μιχαλοπούλου, η αγρότισσα του GNTM 2, είχε ξεχωρίσει για τον εκρηκτικό χαρακτήρα της μέσα στο ριάλιτι μόδας.

Χθες η πρώην παίκτρια ήταν καλεσμένη στο «The 2night Show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το πώς άλλαξε η ζωή της μετά την έξοδο από το παιχνίδι.

«Είχα άγχος τι θα πουν οι συγχωριανοί μου στον πατέρα μου, μην με κουτσομπολέψουν. Όταν όμως βγήκα από το GNTM και πήγα στο χωριό, μόνο κόκκινο χαλί δεν μου έστρωσαν. Υπήρχα φυσικά πάρα πολλοί που δεν μου είχαν μιλήσει μέχρι τότε ποτέ και βρήκαν ευκαιρία να μου μιλήσουν» είπε.

«Όταν βγήκα από το GNTM ήταν τεράστιο το σοκ. Λόγω του εγκλεισμού. Δεν κυκλοφορούσα στον δρόμο μόνη μου. Δεν είναι τόσο απλή η ψυχολογία όσο φαντάζονται όλοι. Δεν είναι καθόλου απλή» ανέφερε.


«Ήμουν πεντέμισι μήνες αποκομμένη από όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Συνέχεια προστατευμένη, όλοι φρόντιζαν τα πάντα για μένα και στην ουσία εγώ υπήρχα. Οπότε το να ξαναβγαίνω έξω μετά από πεντέμισι μήνες ήταν σοκ. Ούτε στο σούπερ μάρκετ δεν πήγαινα μόνη μου» πρόσθεσε.

«Μπέρδεψα τις πραγματικότητες. Νόμιζα ότι η πραγματικότητα του GNTM ήταν όλη μου η ζωή και όλη μου η ζωή ήταν μία φαντασία» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τη συνέντευξη:

Πηγή: www.newsbeast.gr[gs-fb-comments]Από το Blogger.