Κατερίνα Λένη για παίκτες MasterChef: Εκεί που φτύνω δεν ξαναγλύφω

featured image

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Κατερίνα Λένη. Η πρώην παίκτρια του MasterChef η οποία μόνο απαρατήρητη δεν είχε περάσει από αυτό εξαιτίας των σχέσεων της με κάποιους από τους συμπαίκτες της, αναφέρθηκε στις εντάσεις εκείνες τονίζοντας μεταξύ άλλων πως αν γύριζε τον χρόνο πίσω, θα έλεγε τα ίδια και χειρότερα.

«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα έλεγα τα ίδια και χειρότερα πράγματα μέσα στο MasterChef. Είμαι ένας πολύ δίκαιος άνθρωπος και όσοι με γνωρίζουν θα πουν ότι είμαι και ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος. Με τους ευγενικούς, παρακαλώ. Με αυτούς που δεν είναι ευγενικοί αλλά είναι δήθεν, κουτοπόνηροι, ανήθικοι και ανέντιμοι, δεν μπορώ. Μου γυρίζουν τα μάτια», είπε αρχικά.


Για να συνεχίσει: «Εκεί που φτύνω δεν ξαναγλύφω. Δεν θα πω εύκολα κάποια πράγματα ούτε είμαι ένας άνθρωπος παρορμητικός. Έχω ζυγίσει, τα έχω ξαναζυγίσει τα πράγματα αλλά για να πω ότι εσύ δεν μου κάνεις σαν άνθρωπος, θα έχει τελειώσει».

«Σε ένα ριάλιτι θεωρώ, ναι, ότι βγαίνουν οι πραγματικοί χαρακτήρες. Εάν φοράς μια μάσκα, πόσο θα την φορέσεις;» αναρωτήθηκε λίγο παρακάτω.

Για να ξεκαθαρίσει: «Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία στη ζωή τους, αλλά δε μπορώ να καθίσω μαζί τους στο ίδιο τραπέζι… δε μπορώ».

Πηγή: www.newsbeast.gr[gs-fb-comments]Από το Blogger.