Όλη η αλήθεια για την περιουσία του Βοσκόπουλου – Πως είχε τακτοποιήσει τα πάντα ο «πρίγκιπας»

featured image

Συγκλονισμένη είναι όλη η Ελλάδα στην είδηση του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου. Ως γνωστόν μια από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές του αιώνα μας σίγησε χθες το πρωί. Τόνοι μελάνης έχουν γραφτεί για την περιουσία του «Πρίγκιπα».

Που πράγματι κάποια στιγμή ήταν βασιλική καθώς το μεροκάματο που έπαιρνε δεν μπορούσε να το φτάσει κανείς εκείνη την εποχή (ίσως κονταροχτυπήθηκε κάποια στιγμή με τον Πουλόπουλο και τον Διονυσίου) και φυσικά ούτε να το διανοηθεί κάποιος καλλιτέχνης των ημερών μας από τα πρώτα ονόματα.

Ο Τόλης αν και πέρασαν στην κυριολεξία εκατομμύρια από τα χέρια του μετά το τέλος του γάμου του με την Τζούλια Παπαδημητρίου ήταν σε κακή οικονομική κατάσταση. Οι πάντες θυμούνται την περιβόητη περίπτωση του χρέους στην Εφορία που το 2007 είχε αγγίξει τα 8.000.000 ευρώ και φυσικά είχε προκαλέσει πολιτικό σεισμό.

Το 2010 η Άντζελα Γκερέκου για το λόγο αυτό είχε παραιτηθεί από Υφυπουργός Πολιτισμού στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Υπήρχε όμως και ένα άλλο «αγκάθι».


Αυτό της άλλης «κόρης» του Τόλη, της Χαράς που τον περασμένο Απρίλιο οριστικά και αμετάκλητα από τον Άρειο Πάγο αποφασίστηκε πως δεν είναι παιδί του. Όλα αυτά λοιπόν είχαν οδηγήσει τον μεγάλο τραγουδιστή να ρυθμίσει τα θέματα της ακίνητής του περιουσίας πολλά χρόνια νωρίτερα με μοναδικούς κληρονόμους την συζυγό του και την κόρη τους Μαρία. Πριν μερικά χρόνια κατάφερε να τακτοποιήσει μέσω ρυθμίσεων και τις οφειλές του προς το Δημόσιο.

Μοναδικοί κληρονόμοι λοιπόν της περιουσίας του που σας επαναλαμβάνω είναι ένα θέμα που είχε τακτοποιηθεί πολλά χρόνια νωρίτερα είναι η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου.

Αυτές φυσικά είναι και οι μοναδικές κληρονόμοι και των πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών αλλά και των ταινιών του όπως για παράδειγμα της «Αγωνίας» που θα προβληθεί λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα απόψε στον Alpha.[gs-fb-comments]

[fbcomments]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Από το Blogger.