Σάλος με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο: Έβγαλε ψεκαστήρι και έλεγε ότι είχε το φάρμακο για τον κορωνοϊό

featured image

Πρώην Μητροπολίτης Αμβρόσιος: Πρωτοφανές σκηνικό έγινε την Κυριακή 29 Αυγούστου, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου, στο Ριόλο Αχαΐας. Ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων, Αμβρόσιος έβγαλε ένα ψεκαστήρι και υποστήριζε ότι μέσα έχει το φάρμακο ενάντια στον κορωνοϊό, με τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας να φωνάζει δυνατά «ντροπή».

Πρώην Μητροπολίτης Αμβρόσιος: Έβγαλε ψεκαστήρι και υποστήριζε ότι είχε φάρμακο για τον κορωνοϊό

Σύμφωνα με το flamis.gr, αρχικά μίλησε ο εφημέριος του Ναού, ο οποίος πραγματοποίησε μία ομιλία καθαρά θρησκευτικού τύπου. Στη συνέχεια, ανέβηκε στο βήμα ο πρώην Μητροπολίτης Αμβρόσιος, ο οποίος ενημέρωσε πως είχε προσωπικούς λόγους από το παρελθόν και γι’ αυτό ήθελε να είναι παρών στην εορτή της συγκεκριμένης εκκλησίας.


Προς το τέλος της ομιλίας του, έβγαλε από την τσέπη του το γνωστό ψεκαστήρι με τον Αγιασμό και υποστήριξε πως: «Αυτό είναι το φάρμακο για κάθε αμαρτία όπως και το φάρμακο για τον κορωνοϊό». Τα πολιτικά πρόσωπα που στέκονταν στην πρώτη σειρά απέναντι από το Ιερό τα έχασαν. Ο αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας, κ. Χαράλαμπος Μπονάνος γύρισε την πλάτη του στον ιεράρχη, φώναξε δυνατά τη λέξη «ντροπή» και αποχώρησε από τον Ναό.

Όπως τόνισε ο κ. Μπονάνος με δήλωση του στην “Πελοπόννησο”, «Αισθάνθηκα ότι ζω στον Μεσαίωνα. Παλεύουμε για να πείσουμε για την αλήθεια της επιστήμης και υπάρχουν ιεράρχες που προσπαθούν να μας πουν για το ψεκαστήρι. Το ελάχιστο που είχα να κάνω ήταν να αποχωρήσω από τον Ναό. Αυτό που έγινε ήταν προσβολή στην αλήθεια της επιστήμης».

Πηγή: flamis
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Από το Blogger.